fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΝΤΩ: «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ…»

ΜΑΝΤΩ: «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ…»

-

Το γνώθι σ’ αυτόν έχει η Μαντώ όσον αφορά την πορεία της μέσα στο χρόνο. Η πετυχημένη ερμηνεύτρια η οποία στην πάροδο του χρόνου, συνεχίζει να αφήνει το δικό της μοναδικό στίγμα σε κάθε ερμηνεία της, η πορεία της στο καλλιτεχνικό χώρο, έχει γίνει σεβαστή και μάλιστα τα τελευταία χρόνια νοιώθει ότι είναι πιο έντονη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, η πετυχημένη ερμηνεύτρια ήταν κατηγορηματική όσον αφορά την άρνησή της να εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», που είχε αφιέρωμα σε μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών.

Mε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά της εκπομπής “Πάμε Δανάη”

«Έχουμε υπογράψει όλοι οι τραγουδιστές μία σύμβαση, η οποία έχει σταλεί και στα κανάλια. Τους τελευταίους μήνες και λόγω της πανδημίας οι καλλιτέχνες πρέπει να αμείβονται όταν παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική τους και κάτι τέτοιο δεν ήταν μέσα στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκπομπής, οπότε δεν δέχθηκα να πάω. Δεν το έκανα για να δημιουργήσω κάποιο θόρυβο, το έκανα για να αφυπνίσω τους συναδέλφους να μην τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή».

«Δεν το έκανα για να δημιουργήσω κάποιο θόρυβο, το έκανα για να αφυπνίσω τους συναδέλφους να μην τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή»

Να θυμίσουμε, ότι την ίδια στάση τήρησαν και άλλοι δύο τραγουδιστές, ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η παραγωγή της εκπομπής αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπίγαλης, μάλιστα, είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου». Με τη σειρά η Μαντώ, υπογράμμισε «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι έχω αρνηθεί και σε άλλες εκπομπές. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι». Από τη πλευρά του, ο Δάκης είχε επισημάνει πώς όταν πάει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, πρέπει να πληρωθεί.

«Ασπάζομαι την απόφαση της Χάρις Αλεξίου και είναι προς τιμήν της. Καλά έκανε η Χάρις Αλεξίου που σταμάτησε, είναι υπέρ της και προς τιμήν της»

Στην συνέντευξή της, η Μαντώ απάντησε σε σχετική ερώτησή όσον αφορά τη φωνή της «Πόσο δεσμευτικό είναι  να διατηρήσω τη φωνή μου γιατί μεγαλώνω και κάποια στιγμή η φωνή θα αλλάξει, και επειδή το ακούω συνέχεια αυτό, ότι δηλαδή η φωνή μου είναι η ίδια, κάποια στιγμή που δεν θα είναι η ίδια θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ. Όταν, δεν βγαίνουν οι νότες θα σταματήσω το τραγούδι…Ασπάζομαι την απόφαση της Χάρις Αλεξίου και είναι προς τιμήν της». Συνεχίζοντας, η Μαντώ ανέφερε ότι «νομίζω όταν η φωνή μας, πλέον δεν μας ακούει και δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας, καλό είναι να σταματάμε εκεί…»

«Όλη η συμμορία των 90s μαζεμένη ….Σύντομα εύχομαι κοντά σας ! Πωλίνα , Δάκης , Μαντώ και η αφεντιά μου!» είχε γράψει ο Κώστας Μπιγάλης σε ανάρτησή του τον Δεκέμβριο

Η ίδια, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Your Face Sounds Familiar», για την οποία είπε ότι με τη συμμετοχή της ανακάλυψε πτυχές του εαυτού της που δεν γνώριζε έως τότε. Για τη Eurovision ανέφερε ότι η συμμετοχή της ως τραγουδίστρια είναι ταλαιπωρία και η μόνη περίπτωση που θα λάμβανε ξανά μέρος θα ήταν από άλλο πόστο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: