fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: «Ήθελε να μου πάρει το σπέρμα και να μου κάνει...

ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: «Ήθελε να μου πάρει το σπέρμα και να μου κάνει μάγια»-Έβαλε τα κλάματα μετά την κατάθεση του

-

Σε μια εξαντλητική και λεπτομερούς εξέταση υποβλήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης στο δικαστήριο όσο αφορά τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης ο Μάνος Δασκαλάκης ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την εμμονή που είχε μαζί του, η πρώην σύζυγό του.

Λίγο νωρίτερα η κατηγορούμενη, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται η μητέρα, η αδερφή και ο πατριός της, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της  όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ερωτώμενος από το συνήγορο της Αλέξη Κούγια απαντούσε πως δεν θυμάται κάποια γεγονότα που συνδέονται με την εκδικαζόμενη υπόθεση. «Δώστε του χάπια να θυμηθεί» μονολογούσε η 34χρονη εκνευρισμένη. Ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε τις ειδικές γνώσεις να διαπράξει το «τέλειο έγκλημα». «Έχει σπουδάσει νοσηλευτική, έχει κάνει πρακτική σε νοσοκομείο» ήταν το σχόλιο του Μάνου Δασκαλάκη με τον Αλέξη Κούγια να αναρωτιέται «Διδάσκουν πως να προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο και να μην σας αποκαλύψουν;»


Ξεχωριστό κεφάλαιο στην εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη αποτέλεσε  το επεισόδιο στο Καραμανδάνειο, που προκάλεσε την παραπληγία στην Τζωρτζίνα, με τον Αλέξη Κούγια να θέλει να δείξει με βάση στοιχεία της δικογραφίας ότι ήταν όμοιο με μεταγενέστερο στο Ωνάσειο στο οποίο δεν ήταν στο πλευρό της η κατηγορούμενη. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο μάρτυρας είπε πως η κατηγορούμενη «έκανε τα πάντα για το παιδί» ενώ συμφώνησε πως δεν είχε διαπιστώσει ότι επεδίωκε να είναι μόνη μαζί του.

Ανάμεσα σ’ άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε σε μηνύματα της κατηγορούμενης με φίλη της «που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. «Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… που  ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της».

Πηγή:in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: