fbpx
16.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της στις...

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της στις Σπέτσες-Οι τέσσερις νονοί που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον (Φώτο)

-

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελλαδίτισσα σχεδιάστριας μόδας, Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγος της, Μάριος Πολίτης επέλεξαν το νησί του Αργοσαρωνικού για τη βάφτιση το γιου τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, με καλεσμένους συγγενείς και αγαπημένους φίλους του ζευγαριού και οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχαήλ και ενώ το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή εντούτοις οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα social media. Το ζευγάρι επέλεξε τις Σπέτσες καθώς εκεί η γνωστή σχεδιάστρια έχει περάσει τα καλοκαίρια των παιδικών χρόνων της, μιας και οι γονείς της διαθέτουν εξοχική κατοικία.

Οι τέσσερις νονοί του μικρού συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον αφού είναι καλοί φίλοι της σχεδιάστριας. Οι νονοί είναι η Ευγενία Νιάρχου, η Μαρί Σαντάλ, ο σύζυγός της Παύλος και η Σαμπίν Γκέτι, η οποία είναι Λιβανοαιγύπτια σχεδιάστρια κοσμημάτων και Editor at Large στο περιοδικό Tatler που ειδικεύεται σε βασιλικά θέματα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: