fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΑΙΚΛ ΠΙΤ: Εισηχθεί σε ψυχιατρική πτέρυγα ο γνωστός ηθοποιός-Αποτελούσε απειλή στους παρευρισκόμενους

ΜΑΙΚΛ ΠΙΤ: Εισηχθεί σε ψυχιατρική πτέρυγα ο γνωστός ηθοποιός-Αποτελούσε απειλή στους παρευρισκόμενους

-

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Μάικλ Πιτ, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Υόρκης λόγω του ότι πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους στο Μπρούκλιν.

Παρόλο, που έχουν περάσει έντεκα χρόνια από την έξοδο του ηθοποιού την έξοδο του από το “Boardwalk Empire” , εντούτοις συνέχισε τη καριέρα του εμφανιζόμενος σε πολλές άλλες σειρές. Την περασμένη Παρασκευή, οι αρχές της Νέας Υόρκης ειδοποιήθηκαν πως ο Μάικλ Πιτ πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους στο Μπούσβικ του Μπρούκλιν, πιθανώς από την ταράτσα ενός κτιρίου. Ο ηθοποιός ήταν χωρίς πουκάμισο και παπούτσια και φορούσε μόνο ένα σκούρο σορτς και ένα γαλάζιο φουλάρι στο λαιμό του. Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρήκε τον 41 ετών άνδρα να ουρλιάζει.

Αν και ο ηθοποιός αποτελούσε απειλή για τους παρευρισκόμενους, δεδομένης της ρίψης αντικειμένων, η αστυνομία δεν τον συνέλαβε, καθώς ήταν προφανές ότι βρισκόταν σε σύγχυση, σύμφωνα με το αμερικανικό site TMZ, το πρώτο που ανέφερε την είδηση. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο δεμένος σε ένα φορείο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: