19.1 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β': Παρέδωσαν επιταγή στο ίδρυμα «Μικροί Ήρωες»

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β’: Παρέδωσαν επιταγή στο ίδρυμα «Μικροί Ήρωες»

-

Μηνύματα ελπίδας και προσφοράς έστειλε η Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γονέων και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κύκκου Β’ με την ερμηνεύτρια Αναστασία για στήριξη των παιδιών του σχολείου και του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».

Η τελετή παράδοση της επιταγής ύψους 5000 ευρώ από τα καθαρά έσοδα, προς το ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στο Λύκειο Κύκκου Β’ στην παρουσία εκπροσώπων του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου και της Δημάρχου Λακατάμιας κας Φωτούλας Χατζήπαπα. Την επιταγή παρέδωσε στον ιδρυτή του ιδρύματος κ. Λουκά Φουρλά, εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου Γονέων (2023-2024) η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κα Κατερίνα Χριστοφίδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Pavilion στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, με την στήριξη του Δήμου Λακατάμειας και τις ευγενικές χορηγίες του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, της εταιρείας Georgiou Buses, του Cactus Hotel αλλά και του DJ Dinglis που αφιλοκερδώς άνοιξε τη συναυλία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: