fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΘΗΤΕΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: To viral κείμενο των μαθητών που φανερώνει την απογοήτευση...

ΜΑΘΗΤΕΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: To viral κείμενο των μαθητών που φανερώνει την απογοήτευση τους -Απευθύνονται προς τον Πρόδρομο Προδρόμου-«Ποτέ δεν συμμεριστήκατε την άποψη μας…ποτέ δεν μπήκατε στην θέση μας…»

-

Ένα κείμενο που εκφράζει την αγανάκτηση που νοιώθουν οι μαθητές λόγω των τετράμηνων εξετάσεων τείνει να γίνει viral. Το κείμενο έχει παραλήπτη τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Πρόδρομο Πρόδρομου, με αποστολέα τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, οι οποίοι όπως αναφέρουν δεν ζητούν την λύπηση του, παρά μόνο την ενσυναίσθηση και την κατανόηση του.

Εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου σύσσωμοι θέλησαν να στείλουν, μηνύματα στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού φανερώνοντας πόσο αγχωτικές έχουν γίνει για όλα τα παιδιά οι εξετάσεις τετραμήνου. Στο κείμενο που θέλουν να διαβάσει ο Υπουργός περιγράφουν την κατάσταση που βιώνουν τόσο κατά την διάρκεια πριν παρακαθίσουν στις εξετάσεις όσο και την ώρα που βρίσκονται μέσα στην τάξη. Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι η σημερινή εξέταση που έδωσαν στα μαθήματα ήταν ακόμη πιο δύσκολη αναφέροντας ότι οι ασκήσεις που υπήρχαν μέσα στο κείμενο ήταν της προηγούμενης χρονιάς τις οποίες δεν έκαναν ούτε έως επανάληψη την φετινή χρονιά. Το κείμενο εκφράζει την απόγνωση των μαθητών λέγοντας ότι όλα τα παιδιά με δάκρυα στα μάτια παρέδωσαν τα γραπτά τους χωρίς κανέναν να είναι ικανό να λύσει τις ασκήσεις.

«Μέσα σε λίγα λεπτά παντού επικράτησε ο πανικός…Μερικοί να κλαίμε, άλλοι να μας πιάνει ο πανικός και το άγχος μας να χτυπάει κόκκινο. Κανένας μας δεν ήταν ικανός να λύσει ολόκληρο το γραπτό χωρίς την παραμικρή δυσκολία. 12.00 το κουδούνι ξανά χτυπάει αυτή την φορά όμως για το τέλος της γραπτής εξέτασης. Όλοι μας, με δάκρυα στα μάτια, με το αίσθημα της απογοήτευσης και της αδικίας παραδώσαμε τα γραπτά…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...