26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ: Προς τα βουνά και τις εκκλησίες οι Κύπριοι-Ποιες δασικές περιοχές...

ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ: Προς τα βουνά και τις εκκλησίες οι Κύπριοι-Ποιες δασικές περιοχές για σούβλα είναι διαθέσιμες

-

Οι Κύπριοι, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, κατευθύνονται μαζικά προς τα βουνά και τις εκκλησίες και τα τουριστικά θέρετρα , αναζητώντας δροσιά και αναψυχή στις δασικές περιοχές. Η παράδοση της εκδρομής στα ορεινά και τα εξοχικά σημεία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου, καθώς πολλοί επιλέγουν να περάσουν την ημέρα κοντά στη φύση, μακριά από την καλοκαιρινή ζέστη των πόλεων.

Το Τμήμα Δασών ανακοίνωσε στις 11 το πρωί ότι, λόγω της μαζικής εξόδου των εκδρομέων με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών και Κάμπος του Λιβαδιού, που βρίσκονται εντός της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους, έχουν γεμίσει πλήρως.

Για όσους σχεδιάζουν εκδρομές στις δασικές περιοχές, υπάρχει διαθεσιμότητα σε άλλους εκδρομικούς χώρους, όπως Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου, Πασιά Λειβάδι, Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα.

Στη Δασική Περιφέρεια Πάφου, οι εκδρομικοί χώροι Τίμης, Κομιτιτζιής και Ξυσταρούδας είναι επίσης πλήρεις, ενώ διαθεσιμότητα υπάρχει στους χώρους Πυκνή, Μαυραλής, Σμιγιές, Μονασιήλακα, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Ραντί, Σταυρός Ψώκας και Λειβάδι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...