16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μια εισφορά από καρδιάς στα παιδιά της «Ηλιαχτίδας...

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μια εισφορά από καρδιάς στα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής» (Φώτο)

-

Ένα κομμάτι από τον εαυτό τους έδωσαν μαθητές και ιθύνοντες του Λυκείου Αραδίππου Τάσος Μητσόπουλος προσφέροντας ένα αξιέπαινο ποσό στα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής». Σκοπός τους, ήταν με τη δράση τους να μοιράσουν χαμόγελα και να μαζέψουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τους.

Το ποσό των €10500! μαζεύτηκε από τη φιλανθρωπική δράση του σχολείου «Ντύσε τον Κόσμο με Χαρά» και την εκδήλωση «Γκολ από Καρδιάς». Η δράση των μαθητών, καθηγητών, γονέων αλλά και φίλων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το κατάστημα με τα μεταχειρισμένα ρούχα και την καλλιτεχνική βραδιά με κεντρικό θέμα τη δημοπρασία φανελών αγαπημένων ποδοσφαιριστών, έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος,». Οι μαθήτριες της Ομάδας Εθελοντισμού «Ντύσε τον Κόσμο με Χαρά» παρέδωσαν, σε μια σεμνή τελετή, το ποσό που μαζεύτηκε, στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας «Ηλιαχτίδα Ζωής». Παράλληλα, η ομάδα ξεναγήθηκαν στους χώρους της «Ηλιαχτίδας Ζωής»όπου είδε από κοντά τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...