fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΗΛ: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πάρω τηλέφωνο τον Αντρέα και...

ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΗΛ: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πάρω τηλέφωνο τον Αντρέα και να του μιλήσω» (Βίντεο)

-

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Κύπριου ηθοποιού, Ανδρέα Μουσουλιώτη και η επίσης Κύπρια ηθοποιός Λουκία Μιχαήλ μίλησε για το ηθοποιό αλλά και σύζυγο της.

Η Λουκία Μιχαήλ, βρέθηκε στο πλατό του «Έλα να δεις» με παρουσιάστρια την Έλενα Θεοδώρου και με φανερή συγκίνηση στο πρόσωπο της, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μουσουλιώτη με τον οποίο έζησε σχεδόν τριάντα χρόνια στο πλαϊ του. Από μικρό κοριτσάκι μέχρι και το θάνατο του η Λουκία Μιχαήλ δήλωσε ότι μέχρι σήμερα, υπάρχουν στιγμές που περνά από το μυαλό της να του τηλεφωνήσει για να του πει τα νέα της.

Η ίδια μίλησε για την δύσκολη κατάσταση του κορωνοϊου αλλά και τα επαγγελματικά της, τα οποία πάνε πολύ καλά λέγοντας ότι αυτό το διάστημα ξεκουράζεται. «Τώρα θέλω να κάνω άλλα πράγματα ουσιαστικά πράγματα και να είμαι με φίλους που νιώθω καλά μαζί τους. Είναι δύσκολο το επάγγελμά που κινούμαι να κάνω πραγματικές φιλίες αλλά η σχέση που έχω με την Χριστιάνα Αρτεμίου είναι καρμική».

Μιλώντας για τα πρώτα βήματα της στο χώρο του θεάτρου η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη της παράσταση αλλά και τη γνωριμία της με τον Δημήτρη και την Λένια Παπαδημητρίου τους οποίους θεωρεί “γονείς” της. Mιλώντας, για τον Ανδρέα Μουσουλιώτη τονίζει ότι ακόμη κι’ εάν έφυγε από τη ζωή νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της. Όσον αφορά εάν στην ζωή της υπάρχει μια νέα σχέση η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει κάτι πιο σοβαρό και ουσιαστικό για να την συντροφεύει.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: