fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Στο εξωτερικό μεταβαίνει ο μικρός μαχητής-Θα προχωρήσει σε νέα μέθοδο...

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Στο εξωτερικό μεταβαίνει ο μικρός μαχητής-Θα προχωρήσει σε νέα μέθοδο θεραπείας-Τεράστια τα έξοδα νοσηλείας -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

-

Μάχη με τον χρόνο θα δώσει για άλλη μια φορά ο μικρός μαχητής Λουκάς Σταύρου, ο οποίος μετά από απόφαση των ιατρών πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό. Η μετάβαση του θεωρείται αναγκαία και καλείται για άλλη μια φορά το κοινό να συνεισφέρει οικειοθελώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο μικρός Λουκάς Σταύρου θα φύγει για το εξωτερικό, ενδεχομένως τις αρχές Φεβρουαρίου. Τα έξοδα όμως για τη μετάβαση του στο εξωτερικό είναι τεράστια γι’ αυτό το κοινό πρέπει με κάθε τρόπο να συνεισφέρει. Σύμφωνα με τη νέα μέθοδο οι ιατροί θα βγάλουν από τα δικά του καλά κύτταρα και θα τα τοποθετήσουν βάζοντας τα στον μυελό, ώστε να ανταποκρίνεται μόνο στα μη καρκινικά κύτταρα. Αυτό φυσικά είναι κάτι που μόνο οι ιατροί μπορούν να εξηγήσουν καλύτερα και θα το πράξουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω θεραπεία θεωρείται μια από τις ακριβότερες αφού στοιχίζει πέντε φορές περισσότερο από τη μεταμόσχευση. Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες μήνες ο μικρός μαχητής κατορθώσει να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό ώστε όλοι αυτοί που προσέτρεξαν και έδωσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους για τον μικρό Λουκά, να μπορέσουν να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο ώστε ο μικρός μαχητής να γυρίσει σώος και αβλαβής.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: