fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Έβαλε φωτιά σε ότι βασάνιζε την ψυχούλα του από την...

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Έβαλε φωτιά σε ότι βασάνιζε την ψυχούλα του από την ηλικία των τριών ετών-Ο αγώνας ακόμη είναι μακρύς- (Βίντεο-Φώτο)

-

Σε μια κίνηση που δείχνει το μέγεθος της ταλαιπωρίας, απαλύνοντας έστω και για λίγο τον πόνο του προέβη ο 9χρονος Λουκάς Σταύρου, ο οποίος εδώ και καιρό μπαινοβγαίνει στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Μια κίνηση που όλοι εμείς μπορεί να μην μπορούμε να αντιληφθούμε τόσο σημαντική είναι αλλά τουλάχιστον μπορούμε να διακρίνουμε τη χαρά που ένοιωσε όταν έβαλε φωτιά στα Hickam.

Ήταν τριών χρόνων όταν ο Λουκάς Σταύρου αναγκάστηκε να βάλει μέσα του, τα Hickam για πρώτη φορά και τα χρειάστηκε και τώρα που είναι εννέα ετών. Ο ίδιος σε μια κίνηση «απελευθέρωσης» έκαψε και την μάσκα που χρησιμοποιούσε όταν χρειάστηκε να υποβληθεί στις 10 πρόσφατες ακτινοθεραπείες.

Με τα αδέλφια του Μιχαλίνα και Μιχάλη
Όλα τα αδέλφια μαζί…Ο Λουκάς, Μιχαλίνα, Μιχάλης και η Δήμητρα

Όμως ο αγώνας του μικρούλη μαχητή δεν σταματάει εδώ αλλά θα συνεχιστεί για άλλες 136 εβδομάδες. Ο πρώτος κύκλος μπορεί να έκλεισε, όμως ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς.

Το συγκινητικό μήνυμα και η ανάρτησή του πατέρα του, Ανδρέα Σταύρου δείχνει και το σεβασμό που έχει προς στο γιο του ο οποίος αντιμετωπίζει με δύναμη και σθένος την όλη κατάσταση της υγείας του.

«Respect Λούκα μου .Η δύναμη της ψυχής και η επιμονή σου νίκησε. Στον αγύριστο να πάνε να τα κάψουμε να φύγουν οι κακίες αναμνήσεις. Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα αλλά όλα θα πάνε καλά. Σε αγαπώ Λεβέντη μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: