fbpx
20.1 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΛΟΥΚΑΣ ΚΟΓΚΟΡΟΖΗΣ: O γνωστός «παρπέρης» συνάντησε τον ράπερ Τοquel-Τον περιποιήθηκε για τις...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΓΚΟΡΟΖΗΣ: O γνωστός «παρπέρης» συνάντησε τον ράπερ Τοquel-Τον περιποιήθηκε για τις εμφανίσεις του (Φώτο)

-

Στο νησί μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο  γνωστός σε Ελλάδα και Κύπρο ράπερ Toquel ο οποίος δεν άδραξε την ευκαιρία να πάει να τον περιποιηθεί  ο Κύπριος «παρπέρης», Λουκάς Κογκορόζης.

Λίγο πριν την εμφάνιση του  στη σκηνή, ο γνωστός ράπερ  συνάντησε τον μπαρμπέρη των celebrities (και όχι μόνο) Λουκάς Κογκορόζης για να τον περιποιηθεί. Ο Toquel είναι από τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις στο ελληνικό ραπ, ενεργός από πολύ μικρός, εντελώς αυτοδημιούργητος, με κομμάτια βιωματικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει από την αρχή. Οι δύο τους έχουν ένα κοινό στοιχείο …τα μαλλιά. Και έτσι έως μετρ στο είδος του ο Λουκάς ο οποίος εργάζεται ως μπαρμπέρης τα τελευταία τρία χρόνια στο The barber shop wiΖart και συνέχισε τις σπουδές του στο Barberschool στην Λευκωσία, θέλησε να τον περιποιηθεί καταλλήλως πριν βγει στην σκηνή.

Να θυμίσουμε, ότι ο Λουκάς Κογκορόζης ήθελε να γίνει μπαρμπέρης από την ηλικία των οκτώ ετών τότε που έχασε τα δικά του μαλλιά. Η ιδιαιτερότητα του λόγω της αλωπεκίαση τον ώθησαν να αναδείξει το ταλέντο του στην κομμωτική και σιγά –σιγά να πάρει τον τίτλο του μπαρμπέρη των celebrities.

 «Δεν ήταν εύκολο γιατί είχα να διαχειριστώ όχι μόνο εμένα αλλά και τους γύρω μου η οποίοι μου έδειχναν ακόμη και με το βλέμμα τους ότι ήμουν διαφορετικός.  Όμως σύντομα με την πολύτιμη στήριξη της οικογένειας μου το αποδέχτηκα.  Την διαφορετικότητα μου την υποστήριξα την πρόσθεσα στο στυλ μου και αυτό βγήκε από τότε πιστεύω θετικά στους άλλους».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: