fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ: «ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ…ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕ...

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ: «ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ…ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ…» (βίντεο)

-

Για την άσχημη εμπειρία που πέρασε πρόσφατα στα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ του νέου του τραγουδιού «Μου έλειψες πολύ», το οποίο γυρίστηκε στην Κύπρο. Το ένα μέρος του βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Κρατικό Θέατρο Κύπρου και το άλλο μέσα σε μια πισίνα. «Όλο αυτό το σκηνικό που υπήρχε στο θέατρο το μεταφέραμε μέσα σε μια πισίνα. Ήταν όντως συγκλονιστικό…»

Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε πρόσφατα στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

«Εμεινα 4 Ωρες κΑτω απΟτο νερΟ ΕΙχα κρυμμΕνες φιΑλες οξυγΟνου για να παΙρνω ανΑσες και δΥΤες για να με προσΕχουν».

«Τα γυρίσματά έγιναν στις 29 Δεκεμβρίου και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Από την αδρεναλίνη ένιωθα ο Σούπερμαν. Δηλαδή μου έλεγαν οι δύτες, είμαστε οριακά και τα χέρια μου έτρεμαν. Εγώ έλεγα το έχουμε αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Πήγα με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και με κράτησαν πολύ λίγο. Αλλά είναι μια περίεργη κατάσταση».

Η ιδέα όπως ανέφερε ήταν η δική του. «Ήταν μια μεγάλη παραγωγή με τριάντα άτομα…Δεν ἐφησυχάζομαι παρόλο τους δύσκολους καιρούς που ζούμε…». Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης για την σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, και εξηγεί πώς κατάφερε να πείσει τη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, αλλά και τον Γιάννη Βαρδή να του το δώσουν. «Πήρα την Όλγα Βλαχοπούλου και της είπα ότι θέλω οπωσδήποτε να πω το συγκεκριμένο τραγούδι. Τότε με έφερε σε επικοινωνία μαζί με τον Γιάννη Βαρδή και μου το έδωσε. Δεν υπήρξε καμιά δεύτερη σκέψη…Είναι πολύ καλό παιδί και δεχτικός. Είναι επιλεκτικός».

«ΕΙμαι Ενας πολΥ εξωστρεφΗς Ανθρωπος και ο τρΟπος που μπΗκα στα πρΑγματα με μΑζεψε κι Επρεπε με κΑποιον τρΟπο Επρεπε να ξεσπΑσω. ΔΟξα το ΘεΟ δεν εΙχα φτΑσει στα Ακρα. Δεν εΙχα εθισμοΥς αλλΑ Εκανα κινΗσεις σπασμωδικΕς. Οταν το Επαθα εγΩ τα πρΑγματα δεν εΙναι Οπως τΩρα, σε Ελεγαν τρελΟ».

 O γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τις κρίσεις πανικού, οδηγώντας τον, σε συναισθηματικές εξάρσεις ενώ παραδέχτηκε ότι απέφευγε να συμβουλευτεί ειδικό, όχι λόγω ταμπού. Ο ίδιος πιστεύει πολύ στον Θεό και έχει το δικό του πνευματικό. Αυτό είναι που του δίνει δύναμη να σταθεί στα πόδια του «Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος μέσα μου για τι σημαίνει εκκλησία και θρησκεία. Τώρα, η πίστη μου είναι σε όλα παρούσα. Διερωτούμε γιατί ο Θεός είναι ακόμη κοντά μου αφού κάνω τόσα λάθη».

Παράλληλα, ο γνωστός συμπατριώτης αποκάλυψε εάν θα παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ αλλά είναι από τους βασικούς μου στόχους. Είμαι οριακά…».

https://streamable.com/tjpaui

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: