26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΗΔΑ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ: H κόρη του αείμνηστου Αίαντα θα αγωνιστεί στην Παραολυμπιάδα του...

ΛΗΔΑ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ: H κόρη του αείμνηστου Αίαντα θα αγωνιστεί στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού

-

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μια από τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα είναι η Λήδα Μανθοπούλου, η οποία θα συμμετάσχει στους αγώνες με μεγάλες ελπίδες και φιλοδοξίες.

Η Λήδα Μανθοπούλου, η 19χρονη αθλήτρια από τη Λάρισα, θα συμμετάσχει στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού, που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή της στις Παραολυμπιακές Αγώνες έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η νεαρή αθλήτρια πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μια κατάσταση που διαγνώστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Λήδα βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει και να επιδιώξει τα όνειρά της

Η επιμονή και η αφοσίωση της Λήδας στην αθλητική της καριέρα είναι εντυπωσιακές. Στην αρχή της διαδρομής της, η προσαρμογή ήταν δύσκολη, αλλά η αγάπη της για τον αθλητισμό και η επιθυμία να ξεπεράσει τις προκλήσεις την οδήγησαν ξανά στο γήπεδο. Η προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη, αναγνωρίζει το ταλέντο της και είναι αισιόδοξη για τις δυνατότητες της αθλήτριας, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους για την επίδοσή της στην Παραολυμπιάδα.

Να θυμίσουμε, ότι ο γνωστός ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής από το ρόλο του Αίαντα στη τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι» αλλά και άλλες σειρές, Παρόλο που ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή εντούτοις ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Με τον θάνατο του είχε δώσει ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του πήγαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια. Το ήπαρ του πήγε σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και θεραπείες αλλά και τα μάτια του δόθηκαν επίσης σε ασθενή.

Πηγή: ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...