18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο κύριος με τις πατερίτσες – Οφθαλμαπάτη ή απάτη; Το διαδίκτυο...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο κύριος με τις πατερίτσες – Οφθαλμαπάτη ή απάτη; Το διαδίκτυο σχολιάζει με χιούμορ (Βίντεο)

-

Ένας εύσωμος κύριος, ο οποίος εμφανίζεται καθημερινά είτε στα φανάρια της Λεωφόρου Ακροπόλεως είτε στα Φώτα του Αρχαγγέλου με πατερίτσες και κουτσαίνει, προκάλεσε συζητήσεις όταν παρατηρήθηκε να περπατά κανονικά.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου ποικίλουν, με αρκετούς να διακωμωδούν την κατάσταση και να προειδοποιούν ότι για τέτοιου είδους περιστατικά οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Σύμφωνα με τους πολίτες, πολλοί έχουν σταματήσει να προσφέρουν βοήθεια σε τέτοιους ανθρώπους, ενώ άλλοι τους προσπερνούν χωρίς καν να σταματήσουν να τους βοηθήσουν.

Τέτοιου είδους περιστατικά είναι πολύ συχνά στους δρόμους της Λευκωσίας και άλλων πόλεων, και φαίνεται ότι δεν μπορούν να εξαλειφθούν εύκολα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, σχόλια στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι υπάρχει σπείρα από άτομα που έρχονται από το εξωτερικό για να “δουλέψουν” βασιζόμενοι στα φιλανθρωπικά αισθήματα των πολιτών. Αυτό δημιουργεί προβλήματα εμπιστοσύνης, καθώς οι πολίτες δυσκολεύονται να καταλάβουν ποιος πραγματικά έχει ανάγκη.

Η λεγόμενη σπείρα που καθορίσει σε ποια σημεία θα κινηθεί

Για να διοργανωθεί έρανος, είναι πράγματι απαραίτητο να εξασφαλιστεί άδεια από τις αρμόδιες αρχές, όπως οι τοπικές αρχές ή άλλοι αρμόδιοι φορείς, που ορίζει η νομοθεσία, Η άδεια αυτή διασφαλίζει ότι ο έρανος θα διεξαχθεί νόμιμα και με διαφάνεια, προστατεύοντας τόσο τους διοργανωτές όσο και τους δωρητές.

Όσον αφορά την προσφορά βοήθειας σε ανθρώπους που ζητούν βοήθεια στους δρόμους, είναι πολλές φορές καλύτερο να προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως φαγητό ή είδη υγιεινής, αντί για χρήματα. Αυτό συμβάλλει στην κάλυψη άμεσων αναγκών και μειώνει τον κίνδυνο κατάχρησης των χρημάτων για σκοπούς που δεν είναι προς όφελος του ατόμου. Προσφέροντας φαγητό, μπορείς να βοηθήσεις άμεσα έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη χωρίς να ανησυχείς για το πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...