fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: Aιμοδοσία αφιερωμένη στο μικρό άγγελο-Επείγουσα έκκληση-450ml αίμα μπορούν να σώσουν...

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: Aιμοδοσία αφιερωμένη στο μικρό άγγελο-Επείγουσα έκκληση-450ml αίμα μπορούν να σώσουν μια ζωή

-

Αιμοδοσία αφιερωμένη στο μικρό άγγελο, Λάμπρο Καλλένου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή διοργανώνεται λόγω μεγάλης ανάγκης σε όλες τις ομάδες αίματος.

Η Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας, η Επιτροπή Υγείας ∆ήμου Ιδαλίου σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου μεταξύ 6.00 με 9.00 μ.μ. στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου. Λόγω μεγάλης ανάγκης σε όλες τις ομάδες αίματος, το Κέντρο Αίματος κάνει έκκληση στο κοινό και ιδιαίτερα στους νέους μας, να ενισχύσουν την αιμοδοσία.

Οι αιμοδότες πρέπει να φέρνουν μαζί τους την κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Οι νέοι αιμοδότες θα εγγράφονται την ώρα της αιμοδοσίας για εξασφάλιση κάρτας αιμοδότη. Σύμφωνα με  το σύνθημα του Κέντρου  Αιμοδοσίας τα 450ml αίμα, δηλαδή μια μονάδα αίματος, μπορούν να σώσουν μέχρι και τρεις ανθρώπινες ζωές ενώ τα 10 λεπτά από τον χρόνο μας, για κάποιον άλλο ίσως σημαίνουν μια ολόκληρη ζωή.  Σήμερα είναι κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι Άνδρες μίλησαν… – 1η παγκύπρια έρευνα του MOVEMBER CYPRUS-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1669797098/oi-andres-milisan-1i-paghkypria-erefna-toy-movember-cyprus

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...