Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
5.5 C
Cyprus

ΚYΠΡΟΣ: Σκόνη με ισχυρούς άνεμους -Δεν αποκλείονται οι μεμονωμένες βροχές

- Advertisement -

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ωστόσο παροδικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα παράλια, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά διαστήματα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, είναι πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και αργότερα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα δυτικά, στα βόρεια αλλά και στα ορεινά, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας στα ορεινά ή και σε περιοχή του εσωτερικού.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας χαλαρώνει-Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Αλλαγή σκηνικού παρουσιάζει ο καιρός στην Κύπρο, καθώς από...

ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΒΑΛΣ: Η μαγεία της Αυτοκρατορικής Βιέννης στη Λευκωσία με τους Strauss Virtuosi

Μια μοναδική μουσική πανδαισία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες...

ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ: Mε μεγάλη καρδιά–Η πρωτοβουλία των μαθητών του Ζ’ Δημοτικού Νηπιαγωγείου Λακατάμειας-(Φώτο)

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του Δεκέμβρη, το μήνυμα...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Το νέο της εγχείρημα σερβίρει γεύσεις και ιδέες απευθείας από την κουζίνα

Η Χρύσω Λέφου δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η γνωστή...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας χαλαρώνει-Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Αλλαγή σκηνικού παρουσιάζει ο καιρός στην Κύπρο, καθώς από...

ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΒΑΛΣ: Η μαγεία της Αυτοκρατορικής Βιέννης στη Λευκωσία με τους Strauss Virtuosi

Μια μοναδική μουσική πανδαισία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Στους δρόμους αύριο οι αγρότες – Άνω-κάτω στο κέντρο της Λευκωσίας

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία προχωρούν αύριο Πέμπτη 18...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ:Ενώνουν δυνάμεις Αστυνομία, Πυροσβεστική, Υπηρεσία Ασθενοφόρων και Κυπριακή Προεδρία

Άσκηση διαχείρισης τρομοκρατικού κτυπήματος πραγματοποιείται την Παρασκευή στο Συνεδριακό...

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Για υπόθεση απάτης στη Λευκωσία

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν...

Related Articles

Popular Categories