fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΚYΠΡΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ»: Με τον Μίλτο Πασχαλίδη και άλλους- Με την...

«ΚYΠΡΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ»: Με τον Μίλτο Πασχαλίδη και άλλους- Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πόλυ Κυριακού

-

Μια συναυλία από σπουδαία ακούσματα μεγάλων δημιουργών και ερμηνευτών θα πραγματοποιηθεί για τα 49 χρόνια από την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής με τον τίτλο “Κύπρος Νυν και Αει”.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στην κυπριακή τραγωδία του 1974 και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 20.00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Στόχο έχει να θυμίσει, να συγκινήσει και να υπενθυμίσει μόνο όταν νιώθεις τον πόνο, θυμάσαι πώς τελικά είσαι ακόμη ζωντανός. Στην συναυλία θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ κ. Φίλιπ Κρίστοφερ.

Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μίλτος Πασχαλίδης , Marina Verzanli, Paris Paraschos και Χρυσάνθη Σχίζα – Chrysanthi Schiza ενώ η καλλιτεχνική βραδιά θα εμπλουτιστεί από τις φωνές της Χορωδίας “Αδούλωτη Κερύνεια” υπό τη διεύθυνση της Ρούλα Τυρίμου. Στην συναυλία θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αστέρω Κυπριανού και Andreas Tselepos. Την μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Fotis Mousoulides και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο σπουδαίος στιχουργός, Πόλυς Κυριάκου.

Σύμφωνα με τον στιχουργό Πόλυς Κυριάκου, όλα τα τραγούδια και τα ποιήματα που θα ακουστούν το βράδυ της συναυλίας θα έχουν ως θέμα την κυπριακή τραγωδία και την πληγή που παραμένει ανοικτή εδώ και 49 χρόνια και που συνεχίζει να αιμορραγεί και να πονά τον λαό μας. Ο ίδιος όντας έφηβος μόλις 17 χρονών, όταν ο Αττίλας χάραξε τη διαχωριστική γραμμή της ντροπής προφυγοποιώντας 150.000 ανθρώπους, δεν ξεχνά και συνεχίζει από το πόστο του καλλιτέχνη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που θα κρατήσουν άσβεστη την ιστορική μνήμη, μέχρι την ημέρα της απελευθέρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία και εισιτήρια

SoldoutTickets – Τηλέφωνο: 70007705

Kαι από όλα τα καταστήματα Stephanis – Electronics

Για online εισιτήρια πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.soldoutticketbox.com//kypros-nyn-kai-aei-aug-2023/easyconsole.cfm

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: