ΚYΠΡΟΣ: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Η περιοχή επηρεάζεται από ασθενή ψηλή πίεση, με κυρίως αίθριο καιρό και τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες τοπικές χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Hot this week

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: Γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί έστειλαν μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης-(Φώτο)

Μακριά από τα φώτα της σκηνής και τους τηλεοπτικούς...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ: Έφυγε από τη ζωή η αξέχαστη «Λωξάντρα» του ελληνικού θεάτρου

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου,...

«Η ΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΥΛΙΑ»: Διαμαρτυρία για την επέκταση του λατομείου

Με σύνθημα «Η Σιά θέλει Πράσινο Ξυλιά», οι κάτοικοι...

Related Articles

Popular Categories