fbpx
15.9 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΚYΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ: Συγκινητικές στιγμές που ξύπνησαν αναμνήσεις στους υπαλλήλους-Ποιους είδαμε στην έκθεση...

ΚYΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ: Συγκινητικές στιγμές που ξύπνησαν αναμνήσεις στους υπαλλήλους-Ποιους είδαμε στην έκθεση «Εγώ είμαι οι Κυπριακές Αερογραμμές»

-

Μετά από οκτώ χρόνια που ο Κρατικός Αερομεταφορέας των Κυπριακών Αερογραμμών έκλεισε ο Αλέξης Σοφοκλέους, ο οποίος εργάζονταν στις κυπριακές αερογραμμές θέλησε να “ταξιδέψει” πίσω στο χρόνο διοργανώνοντας την έκθεση «Εγώ είμαι οι Κυπριακές Αερογραμμές» επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις στους συναδέλφους του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Φειδίας Μωυσέως

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας» στην Λευκωσία και παρευρέθηκαν υπάλληλοι που έδωσαν όλο τους το είναι για τις Κυπριακές Αερογραμμές. Στην έκθεση οι παρευρισκόμενοι είχαν τη ευκαιρία να δούνε παλιούς συναδέλφους και να θυμηθούν ιστορίες που έζησαν στους αιθέρες.

Όπως δήλωσε ο εμπνευστής της έκθεσης Αλέξης Σοφοκλέους, η 68χρονη ιστορία των Κυπριακών Αερογραμμών η οποία είναι άρρηκτα συνδεμένη με την ιστορία της Κύπρου μπορεί να ωθήσει το κοινό για να δει και να αντιληφθεί ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν ήταν απλά μια εταιρεία, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας με πολυετή προσφορά.Βασικός στόχος της έκθεσης είναι η εξεύρεση μόνιμου εκθεσιακού χώρου στον οποίο θα στεγαστούν αντικείμενα και οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς για τις μετέπειτα γενεές.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Να επισημανθεί, ότι η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, μεταξύ των ωρών 10;00-1300 και 16:00-19:00. Στην έκθεση το κοινό θα μπορεί να δει φωτογραφικό υλικό ως επίσης και αντικείμενα που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας. Μερικά από αυτά αποτελούν σπάνια εκθέματα που το κοινό θα δει για πρώτη φορά.

Η Αγγέλω Πουπάζη

Η έκθεση έχει ευγενή χορηγό τον Δήμο Λευκωσίας ενώ τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη. Τόσο η έκθεση, όσο και η έρευνα και το φιλμάκι, αποτελούν δημιουργίες του παραγωγού Αλέξη Σοφοκλέους, ο οποίος υπηρέτησε στις Κυπριακές Αερογραμμές ως αεροσυνοδός για διάστημα 25 χρόνων.

Η Ιωάννα Πεττεμερίδου η Αρτέμις Γεωργίου και ο Αλέξης Σοφοκλέους
Η Τόνια Αναστασίου και ο Χρίστος Παστελλίδης
Η Γιώτα Ναζίρη-Παπαδόπουλου ο Δώρος Χατζιαντωνάς η Ελπίδα Παναγή και η Μαρία Βασιλείου
Η Ιωάννα Πεττεμερίδου, και η παλαιότερη αεροσυνοδός, Ανδρούλλα Μιχαηλίδου
Η Αγγέλω Πουπάζη και η Πόπη Πετρίδου
Η Τζοάννα Τσιβίκου
Η Γιώτα Ναζίρη-Παπαδόπουλου και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος
Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ο Μάριος Ευθυμίου ο Φυλακτής Χριστού και ο Αλέξης Σοφοκλέους
Η Γιωργούλλα Σπυρίδου
Ο Ιωάννης Λοϊζου ο Ανδρέας Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Σοφοκλέους, η Ιωάννα Πεττεμερίδου και ο Σίμος Σιμάκης
Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζη και ο Αλέξης Σοφοκλέους
Κατάμεστη ήταν η αίθουσα όπου τελέ
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: