fbpx
25.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΚOLESTON INFINITE GLOW: Νέα σειρά- Ονειρεύεσαι μόνιμο χρώμα που να διαρκεί μέχρι...

ΚOLESTON INFINITE GLOW: Νέα σειρά- Ονειρεύεσαι μόνιμο χρώμα που να διαρκεί μέχρι και 10 εβδομάδες;

-


Η εταιρεία Wella και οι βαφές Koleston παρουσιάζουν τη νέα σειρά χρωμάτων, Infinite Glow με ελιξίριο εμπλουτισμένο με έλαιο και τεχνολογία PLEX, η οποία ενυδατώνει την τρίχα και την αναδομεί στο εσωτερικό της.


Βαθιά ενυδατωμένα μαλλιά με ένα μακράς διαρκείας, έντονο και ψυχρό χρώμα. Η νέα σειρά βοηθά να εξουδετερωθούν οι ανεπιθύμητοι κίτρινοι και πορτοκαλί τόνοι για έως και 10 εβδομάδες. Χαρίζοντας τέλειο & φυσικό αποτέλεσμα! Πρόκειται για μόνιμη βαφή με 100% κάλυψη των λευκών.

Διατίθεται σε 6 διαφορετικούς χρωματισμούς: 3/1, 4/1, 6/1, 8/1, 7/18 και 8/18. Η βαφή Koleston, με τεχνολογία ανθεκτική στο νερό και εμπλουτισμένη με εκατομμύρια χρωστικών
συστατικών που εισχωρούν βαθιά στην τρίχα, παρέχει το πιο φωτεινό χρώμα. Καταπολεμά τα 7 σημάδια των φθαρμένων μαλλιών, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν λαμπερά, ενυδατωμένα, απαλά, λεία, δυνατά, ευκολοχτένιστα και γεμάτα ζωντάνια.

Η συσκευασία Kit περιέχει: 2 θεραπείες ελιξίριων ελαίων, με τεχνολογία διπλής επανόρθωσης για έξτρα ενυδάτωση και μια κρέμα αναζωογόνησης χρώματος που ενισχύει την ένταση και τη φωτεινότητα. Για μαλλιά γεμάτα δύναμη εσωτερικά και 100% έντονο χρώμα & υγιή όψη εξωτερικά, σε ένα μόνο προϊόν!


Θα τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές και φαρμακεία. Τα προϊόντα Wella Koleston διανέμονται στη Κύπρο από την εταιρεία A.J Vouros Ltd.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: