ΚAIΡΟΣ: Για τους “τολμηρούς” σήμερα η παραλία-Δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές

Σήμερα Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες κυρίως χαμηλές νεφώσεις.

Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή, σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά τοπικά το απόγευμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά αργότερα σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 22χρονος Γερμανός σε πισίνα στο Παραλίμνι – Πνιγμός έδειξε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος είχε η διαμονή ενός 22χρονου Γερμανού στην...

Φινάλε Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Διαθεματικό Performance «LEDRA’S LAMENT» Πέμπτη 10/9/2025 – 20:30  Το φετινό Φεστιβάλ...

Διεθνής συμφωνία Cablenet – Arena Sport για την προβολή του κυπριακού ποδοσφαίρου σε έξι αγορές.

Τριετής συμφωνία για την προβολή των εντός έδρας αγώνων...

Topics

Φινάλε Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Διαθεματικό Performance «LEDRA’S LAMENT» Πέμπτη 10/9/2025 – 20:30  Το φετινό Φεστιβάλ...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέα Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστικός Σταθμός – Σε κρατική γη οι νέες εγκαταστάσεις

Στην ανέγερση νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης και νέου Πυροσβεστικού Σταθμού...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ: Σφίγγει ο κλοιός – Κατακράτηση έως 90 ημέρες για παραβάσεις

Τα τελευταία οδικά δυστυχήματα με ηλεκτρικά σκούτερ επαναφέρουν με...

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Χωρίς νερό από χθες – Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση

Χωρίς υδροδότηση παραμένει σήμερα, Τρίτη 25 Αυγούστου, η Κοκκινοτριμιθιά,...

Related Articles

Popular Categories