ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός. Κάντε google με τους σπουδαίους δυσλεκτικούς αυτού του κόσμου.Θα εκπλαγείτε!» (Φώτο)

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία, θέλησε να στείλει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook μιλώντας για την  Δυσλεξία και το πως χειρίστηκε το ζήτημα αυτό η οικογένεια του όταν διαγνώστηκε και ο ίδιος.

«Στο Δημοτικό ήμουν, κατά βάση, ένας κακός μαθητής. Στην απελπισία της, η μάνα μου για να ανακαλύψει γιατί δυσκολευόμουν τόσο, μου έκανε τότε διάφορες εξετάσεις που απέδειξαν ότι ήμουν βαριά δυσλεκτικός. Έκτοτε, και με την κατάλληλη αντιμετώπιση, τελείωσα το σχολείο με καλούς βαθμούς, σπούδασα σε πανεπιστήμια υψηλών απαιτήσεων και κατάφερα να έχω Διδακτορικό.

Σε όλους εσάς που ακούτε ότι το παιδί σας είναι δυσλεκτικό και τρομάζετε, ένα έχω να πω με όλη μου τη δύναμη: τίποτα δεν σταματάει τα παιδιά σας από το σπουδαίο μέλλον που έχουν μπροστά τους και αξίζουν. Αρκεί να γίνει η προσπάθεια. Πρώτα της οικογένειας και μετά του παιδιού. Η δυσλεξία δεν είναι αρρώστια, είναι συνθήκη. Απελευθερώστε τα παιδιά σας, από το βάρος αυτό, κάνοντας απλώς τη κατάλληλη διάγνωση.

Έκτοτε, και με την κατάλληλη αντιμετώπιση, τελείωσα το σχολείο με καλούς βαθμούς, σπούδασα σε πανεπιστήμια υψηλών απαιτήσεων και κατάφερα να έχω Διδακτορικό.Σε όλους εσάς που ακούτε ότι το παιδί σας είναι δυσλεκτικό και τρομάζετε, ένα έχω να πω με όλη μου τη δύναμη: τίποτα δεν σταματάει τα παιδιά σας από το σπουδαίο μέλλον που έχουν μπροστά τους και αξίζουν. Αρκεί να γίνει η προσπάθεια. Πρώτα της οικογένειας και μετά του παιδιού. Η Δυσλεξία δεν είναι αρρώστια, είναι συνθήκη. Απελευθερώστε τα παιδιά σας, από το βάρος αυτό, κάνοντας απλώς τη κατάλληλη διάγνωση. Και σε όλους τους μικρούς δυσλεκτικούς εκεί έξω, προτείνω μια σύγχρονη εκδοχή αυτού που μου έκανε η μάνα μου: κάντε google με τους σπουδαίους δυσλεκτικούς αυτού του κόσμου.Θα εκπλαγείτε!».

Hot this week

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου Δημήτρη και η δωρεά των 12.500 ευρώ που του έδωσε ελπίδα

Η ιστορία του Δημήτρη συγκίνησε εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Οι πρωτοβουλίες για να ξαναζωντανέψει η Μακαρίου και το κέντρο της Λευκωσίας-(Βίντεο)

Μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναπτύξει...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες και στη σύζυγο του 27χρονου – Φέρεται να παραπλάνησε την Αστυνομία

Δεύτερη σύλληψη προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας για...

Topics

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια – Πότε τίθεται σε ισχύ

Ο καύσωνας επιμένει και η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα...

VIRAL: Κοράκι πήρε στο κυνήγι γυναίκα – Η απρόσμενη επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό που καταγράφηκε σε δρόμο της Βρετανίας...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου – Λάρνακας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, Παρασκευή, στον αυτοκινητόδρομο...

Related Articles

Popular Categories