23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Το είχα κάνει εικόνα ότι επιτέλους η Κύπρος θα λάμβανε...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Το είχα κάνει εικόνα ότι επιτέλους η Κύπρος θα λάμβανε το πρώτο της Οσκαρ μουσικής»-O συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του στον Στέλιο Πισή- (Βίντεο)

-

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρέτησε ο Κώστας Κακογιάννης τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη Στέλιο Πισή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα σπουδαίο μουσικό κληροδότημα.

Ο Κώστας Κακογιάννης, που είχε την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλιά του του Στέλιου Πισή λίγο πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη.

Σε έναν συγκλονιστικό αποχαιρετισμό, ο Κακογιάννης αποτύπωσε το μέγεθος της απώλειας, αναφερόμενος στην τελευταία τους στιγμή μαζί και στη σπουδαία κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Στέλιος.

«Τουλάχιστον πρόλαβα να καταγράψω ένα μέρος από το τελευταίο σου κομμάτι, ένα έργο η Κύπρος θα λάμβανε επιτέλους το πρώτο Όσκαρ μουσικής», δήλωσε βαθιά συγκινημένος, αποκαλύπτοντας την ισχυρή καλλιτεχνική και προσωπική τους σύνδεση.

«Έπλαθε τις πιο όμορφες μελωδίες…Είμαι πολύ προνομιούχος Στέλιο, τουλάχιστον γιόρτασα τα γενέθλια σου στο σπίτι σου λίγο πριν μεταφερθείς με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο… Τουλάχιστον πρόλαβα να καταγράψω μέρος του τελευταίου σου κομματιού σου κομμάτι, αυτό το Οσκαρικό έργο που αποδεικνύει πόσο μοναδικός ήσουν. Το είχα κάνει εικόνα ότι επιτέλους η Κύπρος θα έπαιρνε το πρώτο της Όσκαρ με τη μουσική που ετοίμαζες για μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή», δήλωσε μεταξύ άλλων, συγκινημένος ο Κώστας Κακογιάννης. Με αυτά τα λόγια, αποτύπωσε τη δύναμη και το πάθος που χαρακτήριζαν τη μουσική του Στέλιου Πισή, ενώ τόνισε την αφοσίωση και την ψυχική του αντοχή, παρά τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο Στέλιος Πισής υπήρξε μια εμβληματική φιγούρα της μουσικής σκηνής, γνωστός για τη μακρά καλλιτεχνική του πορεία και τη βαθιά σύνδεση που είχε με τη μουσική δημιουργία. Ο θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον πολιτιστικό χώρο της Κύπρου, ωστόσο η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από τις συνθέσεις του.

Αυτοί που είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Στέλιο, θυμούνται τη ζεστασιά του, το πάθος του για τη μουσική και την ικανότητά του να αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων με τις μελωδίες του. Η μουσική του σφραγίδα θα παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο, και οι συνθέσεις του θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να αγγίζουν τις ψυχές των ακροατών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: