fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό-«Θα μείνω πάντα ιδανικός κι...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό-«Θα μείνω πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής…»

-

Σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο, συγγενείς και φίλοι ενώ παρών ήταν και ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, τον οποίο συνόδευε η κόρη του, Τζένη Καζάκου.

Η αποχαιρετιστήρια τελετή σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα έγινε σήμερα Δευτέρα στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό όπου τελεστεί και η πολιτική κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού. Φανερά καταβεβλημένος ο γιος του Κωσταντίνος Καζάκος η κόρη του, Τζένη από το γάμο του με την Τάνια Τρύπη, αλλά και ο μικρός του γιος, Ιάσονας, και η σύζυγος του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια με τα τρία τους παιδιά αποχαιρέτησαν τον μεγάλο ηθοποιό.Η αποχαιρετιστήρια τελετή ξεκίνησε με την φωνή του Κώστα Καζάκου να αφηγείται για την γνωριμία του με τον Νίκο Καββαδία και στη συνέχεια να απαγγέλλει το ποίημα του Καββαδία, «Mal du depart» (Θα μείνω πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής…).

Στην τελετή ήταν πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Τάνια Τρύπη, η Λίλα Καφαντάρη, ο Θάνος Καληώρας, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά και η Αλέκα Παπαρήγα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: