17.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η εξόδιος ακολουθία του 22χρονου δόκιμου αστυνομικού-Στο σημείο της τραγικής...

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η εξόδιος ακολουθία του 22χρονου δόκιμου αστυνομικού-Στο σημείο της τραγικής σύγκρουσης έχει εγκατασταθεί ομοίωμα εκκλησίας

-

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου βρίσκεται σε κατάσταση βαρύ πένθους μετά τον θάνατο του Δοκίμου Αστυφύλακα Κώστα Δημητρίου, μόλις 22 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε οδική σύγκρουση χθες το βράδυ.

Ο Κώστας Δημητρίου εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 27 Νοεμβρίου 2023, με όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον του. Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η υποστήριξη και η στήριξη προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι απόλυτα δεδομένη, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Δημητρίου θα τελεστεί αύριο Τρίτη 29/10/2024, στις 10π.μ., από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο. Στο σημείο της τραγικής σύγκρουσης έχει εγκατασταθεί ένα ομοίωμα εκκλησίας, το οποίο λειτουργεί ως μνημείο για τον Κώστα Δημητρίου.

Αυτή η κίνηση δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμηση προς τη ζωή του και την προσφορά του. Η απώλειά του έχει συγκλονίσει όλους όσοι τον γνώριζαν και συνιστά μια σφοδρή υπενθύμιση της επικινδυνότητας των δρόμων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙΩΤΟΥ: Λανσάρισμα του e-shop elenastrongyliotou.com – Με κάθε αγορά αγαπημένης...

Η πρωτοπόρος της μόδας, σχεδιάστρια Έλενα Στρογγυλιώτου, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου της e-shop, elenastrongyliotou.com, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να παραγγείλουν online την...