ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «ΕΧΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»-ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ (βίντεο)

Δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια του Κύπριου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χριστοφόρου. Ο συμπατριώτης μας μίλησε σε συνέντευξή του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, αλλά και για ψυχιατρικό θέμα που αντιμετώπισε.

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χθες Τρίτη 23 Μαρτίου, για να συνομιλήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς ο συμπατριώτης μας αποκάλυψε ότι μέχρι το 2010 όλα ήταν ωραία αλλά μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα του.

«ΕIχα μεγAλη Eλλειψη αυτοπεποIθησης, τOσο που Eχριζα πραγματικA μEχρι και ψυχιατρικHς παρακολοYθησης.

«Μέχρι το 2010 ήταν όλα ωραία. Μετά υπήρχε μια άλλη περίοδος, μια καμπή. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν και οι αδικίες αλλά βασικά είναι ο εαυτός μας που θα δείξει αν θα αντέξει, είναι μαραθώνιος αυτή η δουλειά. Υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης, τόσο που έχριζα πραγματικά μέχρι και ψυχιατρικής παρακολούθησης. Θεωρούσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μου άρεσε καθόλου η φωνή μου, έβλεπα τη φάτσα μου και…Τα λέω και τρομάζω τώρα».

Η σχέση με τον πατέρα του δεν ήταν ποτέ η καλύτερη  «μίλησα για πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που είχα σαν παιδί. Είναι μεγάλο μαρτύριο, αλλά ντρεπόμουν να μιλήσω. Η οικογένειά μου στεναχωριέται όταν μιλάω για τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Από το 2007 μέχρι το 2015, δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν βαρύ το φορτίο μέσα μου. Τώρα όλα τα νέα τα παιδιά λέω μιλήστε! Σε έναν δικό σας άνθρωπο».

«Ειχα σοβαρο προβλημα. Ερχομουν σε εκπομπες και εκλαιγα. ελεγα δεν θελω να παω, αφου δεν ειμαι καλος, δεν ξερω να μιλαω. ολα αυτα ειναι καταλοιπα απο τη παιδικη ηλικια. Δεν ειχα καβαλησει ποτε το καλαμι, ακριβως το αντιθετο».

Όταν αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά ήταν στην ηλικία των 21 χρονών. Τα ψυχολογικά που είχε υποστεί ήταν τα βιώματα που είχε ζήσει όταν ήταν μικρός. «Ήταν μια σκληρή κατάσταση αλλά δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό γιατί στεναχωρώ ανθρώπους χωρίς λόγο. Είχα όμως ανάγκη να το πω γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτά. Έφτασα στα 21 για να μιλήσω για πρώτη φορά για το πρόβλημά μου. Το μαρτύριο που είχα υποστεί μέχρι τα 21 μου μέσα προκάλεσε όλα αυτά που αναφέρω. Το μεγαλύτερο μαρτύριο είναι να τα κρατάς μέσα σου. Ντρεπόμουν να πω το πρόβλημά μου. Δεν το είχα πει ούτε στους κολλητούς μου.

Τελικά, το έπραξε μια φορά όταν ήταν στην γενέτειρα του και εκφράστηκε στους τότε κολλητούς του φίλους, τα μέλη του συγκροτήματος ONE «Μια μέρα που ήμουν στην Κύπρο, ενώ ήμουν στους One και μιλούσε όλη η Ελλάδα για εμένα μίλησα στους κολλητούς μου. Άρχισα να κλαίω γοερά για 3μιση ώρες όταν μίλησα για πρώτη φορά. Τα είπα όλα, θυμόμουν τα πάντα. Μιλήστε, σε ειδικό σε έναν δικό σας άνθρωπο, μιλήστε. Στεναχωριούνται οι συγγενείς του πατέρα μου γι’ αυτό δεν θέλω να μιλάω. Δεν καταλαβαίνουν τι λέω και πληγώνονται».

«εχω μιλησει για τον πατερα μου και τη σχεση μου μαζι του. επρεπε να το ξορκισω. Απα το 2007 μέχρι το 2015 ειχα χαθει ήταν αυτο που δεν θελω να θυμαμαι. Δεν αντεχα το φορτιο. ηταν πολυ βαρυ. Με ολες αυτες τις αμυνες βγαινεις εριστικος, αντιπαθης ενω δεν αντεχεις εσυτον εαυτο σου».

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τη διάλυση των ONE, αναφέροντας ότι ο ίδιος ουσιαστικά το συγκρότημα διαλύθηκε ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του «Δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Με τους One ήμασταν μαζί 4 χρόνια και ήταν σαν να ήταν 14 χρόνια. Ήθελα να φύγω, είχα την ανάγκη να κάνω δικά μου, πράγματα.  Οι ΟΝΕ δεν μπόρεσαν να μείνουν παραπάνω γιατί ήθελα να φύγω. Δεν το διέλυσα, αλλά με την αποχώρηση μου αναπόφευκτα έναν χρόνο μετά διαλύθηκε γιατί είχε χαθεί η συνταγή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου μίλησε και για την αντικατάσταση του, την οποία ανέλαβε ο Δήμος Μπέκε  «Σαφώς και είχε πάει ο υπέροχος Δήμος Μπέκε αλλά θεωρώ ότι πολύ σπάνια… Δεν μπορώ να θυμηθώ καμιά αντικατάσταση. Μόνο η Τζώρτζια όταν είχε αντικαταστήσει την Θεοδοσία Μουτσάτσου συνέχισε το συγκρότημα Μπλε. Δεν μένουν για πολλά χρόνια γενικώς τα boy bands. Όσον αφορά το ποσόν που έπαιρνε ο καθένας ως αμοιβή, ήταν το ίδιο».

«Με τους One ημασταν μαζι 4 χρονια και ηταν σαν να ηταν 14 χρονια. ηθελα να φυγω, ειχα την αναγκη να κανω δικα μου, πραγματα».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να γίνει πατέρας, γιατί θεωρεί ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προορισμένοι για να γίνουν γονείς. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρος δεν έχει καλή σχέση με τα λεφτά γιατί θεωρεί ότι είχε τόσες ελλείψεις ως παιδί και έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να μην του στερεί τίποτε.

https://streamable.com/o9412v

Hot this week

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Εγκαινιάζεται σήμερα το νέο κτήριο της Ιατρικής Σχολής και Επιστημών Υγείας «Νίκος Κ. Σιακόλας»

Εγκαίνια στην Πανεπιστημιούπολη Το Πανεπιστήμιο Κύπρου τελεί σήμερα, Δευτέρα 8...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ: 5.139 υποψήφιοι ρίχνονται σήμερα στη “μάχη”

Πρεμιέρα για τις Παγκύπριες Αρχίζουν σήμερα οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης...

Πάνω από €1.500 ο μισθός των νέων ΣΥΟΠ – Νέα κίνητρα για προσλήψεις στην Εθνική Φρουρά

Αυξήσεις σε μισθούς και επιδόματα Νέα μισθολογικά και υπηρεσιακά κίνητρα...

ΣΕΙΣΜΟΣ-ΜΑΜΟΥΘ 7,8 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: Νεκροί, καταρρεύσεις και φόβοι για τσουνάμι (φώτο-video)

Ισχυρή δόνηση στις νότιες Φιλιππίνες Σεισμός μεγέθους 7,8 Ρίχτερ έπληξε...

ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: 25χρονος υπέστη αθόρυβο πνιγμό

Συναγερμός στην παραλία Περιστατικό αθόρυβου πνιγμού καταγράφηκε το απόγευμα της...

Topics

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Εγκαινιάζεται σήμερα το νέο κτήριο της Ιατρικής Σχολής και Επιστημών Υγείας «Νίκος Κ. Σιακόλας»

Εγκαίνια στην Πανεπιστημιούπολη Το Πανεπιστήμιο Κύπρου τελεί σήμερα, Δευτέρα 8...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ: 5.139 υποψήφιοι ρίχνονται σήμερα στη “μάχη”

Πρεμιέρα για τις Παγκύπριες Αρχίζουν σήμερα οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης...

Πάνω από €1.500 ο μισθός των νέων ΣΥΟΠ – Νέα κίνητρα για προσλήψεις στην Εθνική Φρουρά

Αυξήσεις σε μισθούς και επιδόματα Νέα μισθολογικά και υπηρεσιακά κίνητρα...

ΣΕΙΣΜΟΣ-ΜΑΜΟΥΘ 7,8 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: Νεκροί, καταρρεύσεις και φόβοι για τσουνάμι (φώτο-video)

Ισχυρή δόνηση στις νότιες Φιλιππίνες Σεισμός μεγέθους 7,8 Ρίχτερ έπληξε...

ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: 25χρονος υπέστη αθόρυβο πνιγμό

Συναγερμός στην παραλία Περιστατικό αθόρυβου πνιγμού καταγράφηκε το απόγευμα της...

Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Το pride μέσα από 16 φωτογραφίες

Η Λευκωσία φόρεσε χθες τα χρώματά της και βγήκε...

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ: Σε εκλογικό συνέδριο το Κίνημα το φθινόπωρο

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος Η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος...

ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ: Επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα ευρήματα για τη μαζική δηλητηρίαση

Επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση...

Related Articles

Popular Categories