fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗΣ: Θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗΣ: Θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων 2024

-

Στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων 2024, θα εμφανιστεί ο Κύπριος ερμηνευτής Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης, προσδίδοντας μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση.

Με το σύνθημα “Μαζί Δυνατοί – Μαζί Νικητές”, ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης θα υποστηρίξει την προσπάθεια για κοινωνική ένταξη και επανένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκληση για να παρευρεθεί στην Τελετή Έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού την Κυριακή 7 Απριλίου στις 17:00.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών (ΚΟΕΟ) διοργανώνει τους Παγκύπριους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 22 Απριλίου 2024, στη Λεμεσό. Το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες με νοητική αναπηρία ηλικίας 8 χρονών και άνω (εκτός από το πρόγραμμα Young Athletes, το οποίο είναι για παιδιά από 2-7 ετών), από όλα τα ειδικά σχολεία, ιδρύματα, κέντρα ημέρας, σωματεία και άλλα οργανωμένα σύνολα που είναι τακτικά ή αγωνιστικά μέλη της ΚΟΕΟ. Τονίζεται ότι οι αγώνες, όπως και όλοι οι αγώνες που διοργανώνει η ΚΟΕΟ, θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς των Special Olympics International.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση...

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η βία κατά παιδιών φαίνεται να έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Χθες το μεσημέρι, μαθητές...