ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» (βίντεο-όλη η συνέντευξη)

Αδιανόητα χαρακτηρίζει τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος σε περιπτώσεις ατόμων που μέσα από το διαδίκτυο του εύχονται «να πάθει καρκίνο».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μιλήσει για όλα αυτά που του καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό.

«Πρόκειται για μια επώδυνη στιγμή για το θέατρο, όπως και στις γέννες, όμως, οι επώδυνες στιγμές μπορεί να φέρουν κάτι ελπιδοφόρο και καλό. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό. Είναι τρομερό λάθος να πιστεύεται ότι η τέχνη είναι έτσι. Η τέχνη έχει πάθει ζημιά. Αξίζει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Ο ίδιος πάντως υπογράμμισε,  πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις. Κυκλοφορούσαν πράγματα αλλά δεν μπορούσες να τα κάνεις κάτι. Γίνονταν εν κρυπτώ. Οι μόνες συμπεριφορές για τις οποίες μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι οι δικές μου» ανέφερε.

Όπως είναι γνωστό ο ένας από τους γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιός που καταγγέλθηκε για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανέφερε

«Δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με έναν από τα πρόσωπα που καταγγγέλονται. Έχω υπάρξει στενός φίλος και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο. Είναι θεμιτή η ανάγκη του κόσμου να προσπαθήσει να καταλάβει. Τα πράγματα που ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα. Αλλά ακόμα και να κάνεις παρέα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνω στο σπίτι μου.

«Υπάρχει μια γενιά ανθρώπων, η δική μου γενιά που δεν θα συναντήσεις τέτοια πράγματα»

Όταν ο ίδιος αναφέρθηκε για τις κατηγορίες που λέγονται εις βάρος του και της οικογένειας της συντρόφου του περί συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει συμμετάσχει ούτε εκείνος ούτε άνθρωπος από το περιβάλλον του σε προσπάθεια συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών και ανθρώπων.  «Δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαι πάρα πολύ εντάξει στις εργασιακές σχέσεις μου και τις άλλες. Τα ψέματα που έχουν ακουστεί για μένα είναι αδιανόητα. Έχω ακούσει ότι έχω εμπλακεί ως και σε μαχαιρώματα. Είναι ψευδές ότι προσπάθησα να συγκαλύψω όλα αυτά τα γεγονότα ούτε και κανείς από το στενό μου περιβάλλον».

https://streamable.com/955wzq

Hot this week

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ: Τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας – Η «φωνή με συνείδηση» στο επίκεντρο της βραδιάς

Η Κυπριακή Δημοκρατία τίμησε την εμβληματική ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη...

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) Ασημένιος Χορηγός στο Boat & Sea Expo 2026

Παρουσίασε λύσεις και εργαλεία διαχείρισης καυσίμων για ιδιώτες και...

Cannes Calling! Με τη Nespresso στο πιο λαμπερό Red Carpet του κόσμου

Η Nespresso Κύπρου και η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ,...

Το City of Dreams Mediterranean φιλοξένησε συνέδρια υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας

Το City of Dreams Mediterranean φιλοξένησε πρόσφατα δύο σημαντικά...

Ονοματοδοσία πτέρυγας του Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Γ σε «Πτέρυγα Γιάννη Χριστοδούλου»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμής, ευγνωμοσύνης και έμπνευσης πραγματοποιήθηκε στο...

Topics

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) Ασημένιος Χορηγός στο Boat & Sea Expo 2026

Παρουσίασε λύσεις και εργαλεία διαχείρισης καυσίμων για ιδιώτες και...

Cannes Calling! Με τη Nespresso στο πιο λαμπερό Red Carpet του κόσμου

Η Nespresso Κύπρου και η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ,...

Ονοματοδοσία πτέρυγας του Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Γ σε «Πτέρυγα Γιάννη Χριστοδούλου»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμής, ευγνωμοσύνης και έμπνευσης πραγματοποιήθηκε στο...

Το ENAVSMA γέμισε το Amyth of Nicosia με γεύσεις και μουσική

Ένα βράδυ γεμάτο λάμψη και ξεχωριστές στιγμές για καλό...

Related Articles

Popular Categories