20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ

-

Με τα αδέλφια μας μοιραζόμαστε μια ιστορία στενών οικογενειακών στιγμών, χαράς αλλά και  λύπης, Η αδελφική σχέση είναι αυτή που διαρκεί περισσότερο στον χρόνο από οποιανδήποτε άλλη. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «24 ώρες» Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος απέκτησε την αδελφή, που ποτέ δεν είχε και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.

Στην Κύπρο εγκαταστάθηκε η αδελφή του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και ο ίδιος είναι δήλωσε ενθουσιασμένος. Η  Σοφία είναι από το δεύτερο γάμο του πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Με την Σοφία έχουν δεκατρία χρόνια διαφοράς ηλικίας, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να είναι φίλοι μεταξύ τους, παρόλο που ο Κωνσταντίνος είναι μεγαλύτερος από εκείνη. Περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους και τώρα που η Σοφία εγκαταστάθηκε και πάλι στο νησί μας η μεταξύ τους σχέση θα «δέσει» ακόμη περισσότερο. 

Η Σοφία ζούσε μόνιμα στις Βρυξέλλες και δούλευε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όμως, πάντοτε ήθελε να εγκατασταθεί ξανά στην γενέτειρα της και έτσι πήρε την απόφαση να μετακομίζει στην Κύπρο για να είναι κοντά στον αδελφό της, Κωνσταντίνο. Η μικρή του αδελφή, δεν έχει σχέση με την δημοσιογραφία ούτε με το χώρο των ΜΜΕ αφού σπούδασε Νομική αλλά η μεγάλη αγάπη της είναι η Αρχαιολογία. Αυτό το διάστημα εργοδοτείται σε ένα πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ που σχετίζεται με την Αρχαιολογία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: