fbpx
18.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΝΟΣ: ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΝΟΣ: ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ

-

Ο γιος της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου αναπολεί τα Χριστούγεννα όταν ήταν ακόμα παιδί. Όταν οι γονείς του ήταν εν ζωή και έως παιδί δύο ηθοποιών οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ήταν διαφορετικές.

Ο Κωνσταντίνος εξιστορεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα Χριστούγεννα τα οποία δεν ήταν και τόσο ξεκούραστα αλλά πολύ γιορτινά.  «Οι γονείς μου δούλευαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όλες τις γιορτές εκτός από παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Αλλά σε όλες αυτές τις δύο εβδομάδες γινότανε χαμός στο σπίτι. Κάθε βράδυ, μετά το θέατρο, συνήθως θα μαζευόταν κόσμος. Ένα ρεβεγιόν όμως δεν το είχαμε κάνει σπίτι γιατί είχαν αναλάβει να το παρουσιάσουν στην ΕΡΤ1. Δεν θυμάμαι αν ήταν χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο,  νομίζω πρωτοχρονιάτικο, και είχαν πάρει κι εμένα μαζί. Και είχα βγει κι εγώ στην τηλεόραση, μπόμποςπου ήμουν».

Μια φορά μάλιστα ο ίδιος είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση και ήταν πολύ μικρός «Ένα ρεβεγιόν όμως δεν το είχαμε κάνει σπίτι γιατί είχαν αναλάβει να το παρουσιάσουν στην ΕΡΤ1. Είχαν πάρει κι εμένα μαζί. Και είχα βγει κι εγώ στην τηλεόραση, μπόμπος που ήμουν».

«Οι γονείς μου δούλευαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όλες τις γιορτές εκτός από παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς».

Η πρώτη του μαγική βόλτα ήταν στο πολυκατάστημα Μινιόν όπως άλλωστε όλων των παιδιών εκείνης της εποχής. Θυμάται με νοσταλγία την πρώτη του επίσκεψη όπου το πολυκατάστημα για εκείνον ήταν πελώριο με γεμάτο παιχνίδια «Όταν με είχανε πρωτοπάει οι γονείς μου στο πρώτο πολυκατάστημα που είχαμε εδώ, το φοβερό και τρομερό Μινιόν τότε, πήγαινες και ήτανε ένας όροφος ολόκληρος παιχνίδια. Και είχα φύγει τελικά από το Μινιόν με μια κόκκινη Φεράρι τηλεκατευθυνόμενη, τόση [δείχνει πόσο μεγάλη ήταν, με τα χέρια]. Ήταν ένα ακριβό παιχνίδιγια τότε. Ένα δώρο το οποίο κράτησα και είχα για πολλά χρόνια, που δεν ήταν πολύ συνηθισμένο για μένα γιατί δεν ήμουν πολύ ευγενικός με τα παιχνίδια μου».

Αυτό όμως που θυμάται ιδιαίτερα είναι τα φαγητά της μητέρας του, Τζένη Καρέζη «Η μητέρα μου μαγείρευε πολύ καλά διότι είχε και πολύ καλή δασκάλα, που ήταν η γιαγιά μου. Θυμάμαι το αγαπημένο μου ήταν μια ρυζοσαλάτα που έφτιαχνε, με τόνο μέσα, ψαροσαλάτα, ουσιαστικά, με πίκλες και μαγιονέζα. Κάθε μπουκιά και χίλιες θερμίδες. Έκανε πολύ ωραίες πίτες, πολύ ωραία λαδερά φαγητά. Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο πιεσμένη περίοδος, συνήθως [η Καρέζη] είχε δύο παραστάσεις την ημέρα, οπότε εκείνες τις μέρες μαγείρευε πιο πολύ η γιαγιά».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: