16.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΦΑ: Ποια αναγνωρίσιμα πρόσωπα φωτογραφήθηκαν στο ημερολόγιο μετά από πρωτοβουλία του Στράτου...

ΚΥΦΑ: Ποια αναγνωρίσιμα πρόσωπα φωτογραφήθηκαν στο ημερολόγιο μετά από πρωτοβουλία του Στράτου Δημητρίου-Δείτε αποκλειστικά το ημερολόγιο

-

Η ιδέα του hair artist Στράτου Δημητρίου να φωτογραφίζει αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού πήρε σάρκα και οστά και έχει γίνει πλέον θεσμός. Στόχος του, είναι να στηρίξει με το δικό του τρόπο το ΚΥΦΑ.

Για το ημερολόγιο 2022 συνεργάστηκε με την Κύπρια σχεδιάστρια Κάλια Μονογιού με χορηγό την L’ Oreal Professional. Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά αφού συμπληρώνονται σαράντα χρόνια Μνήμης, της Παγκόσμιας επιδημίας του HIV/AIDS και είναι αφιερωμένη στα θύματα. Ακόμα και σήμερα, παρόλο που ο ιός αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή, άνθρωποι που έχουν προσβληθεί, αντιμετωπίζουν προκαταλήψεις και κοινωνικό στιγματισμό.

Στο ημερολόγιο του ΚΥΦΑ αποθανατίζονται στο φωτογραφικό φακό 12 όμορφες και έντονες προσωπικότητες της κυπριακής ζωής βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στο ιερό αυτό σκοπό. Για το ημερολόγιο φωτογραφήθηκαν η Χρύση και Στέλλα Μιχαηλίδου, Ελίνα Θεοδότου και Dr.Aνδρέας Σταυρούλης, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Χριστίνα Δημητρίου και Αντρέας Πετσίδης, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Σταύρος Κωνσταντίνου και Έλενα Ανδρέου, Πόλυ Χατζηγεωργίου, Αννα-Μαρία Ευτυχίου και Αχιλλέας Παυλίδης, Ισμήνη Παπακώστα, Γιώτα Παπαδόπουλου, Χαριτίνη Ηλιάδου και Jhoonlennon Bareto και Μαρκέλλα-Μαρίνα Κωνσταντίνου.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: -ΧΡΥΣΗ -ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: ΕΛΙΝΑ ΘΕΟΔΟΤΟΥ- DR.ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ

MAΡΤΙΟΣ: XΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΕΤΣΙΔΗΣ

ΜΑΙΟΣ: KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

ΙΟΥΝΙΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΕΛΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΙΟΥΛΙΟΣ:ΠΟΛΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

AYΓΟΥΣΤΟΣ: ANNA-ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

OKTΩΒΡΙΟΣ: ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ:ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΗΛΙΑΔΟΥ-JHONLENNON BARETO

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ:ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ

IANOYAΡΙΟΣ: MAΡΚΕΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: