fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: Ακόμη μια ποδοσφαιρική ομάδα στέκεται στο πλαϊ του μικρού μαχητή-Ο...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: Ακόμη μια ποδοσφαιρική ομάδα στέκεται στο πλαϊ του μικρού μαχητή-Ο αριθμός λογαριασμού (Φώτο)

-

Στο πλαϊ της οικογένειας του μικρού Κυριάκου Σπάου στέκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης καλώντας το φίλαθλο κοινό και όχι μόνο να συνεισφέρει οικονομικά στις θεραπείες που χρειάζεται ο μικρός μαχητής ώστε να μεταβεί στην Γερμανία.

Μετά τον πρόσφατο φιλικό αγώνα που διεξαχθεί από τις ομάδες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και Δόξα Κατωκοπιάς, με ανακοίνωση της η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί το μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να βοηθήσει όπως μπορεί μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοίξει η οικογένεια.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη συμπαράστασή της στον νεαρό Κυριάκο Σπάου με καταγωγή από το Λιοπέτρι, που βρίσκεται στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπείες ενάντια στον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια. Καλούμε το μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να βοηθήσει όπως μπορεί μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοίξει με τα εξής στοιχεία:

Τράπεζα Κύπρου

Όνομα λογαριασμού: Ελένη Σαμάρα (μητέρα Κυριάκου)

Αριθμός Λογαριασμού: 357019072571

IBAN: CY59002001950000357019072571

Εισφορά θα δοθεί και από το Δ.Σ. της Ανόρθωσης.»

Να θυμίσουμε, ότι ο μικρός Κυριάκος από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του. Ο μικρός μας Κυριάκος με την μεγάλη καρδιά, θα άφηνε πίσω του τα όσα μαρτυρικά έζησε σε νοσοκομεία της Κύπρου και της Γερμανίας και θα ξανακέρδιζε πίσω την παιδική του ηλικία με την επιστροφή του στο σχολείο, στους φίλους του και σε όλα όσα για ένα ολόκληρο χρόνο του στέρησε ο καρκίνος όμως για δεύτερη τώρα φορά ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος και ακόμη πιο δυνατός να νικήσει το “θεριό”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...