ΚΥΠΡΟΣ: Aυξημένα επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα-Μεμονωμένες καταιγίδες και βροχές

Αυξημένα επίπεδα στην ατμόσφαιρα θα υπάρξουν κατά διαστήματα μέχρι την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ από τα μεσάνυχτα και μετά αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά και δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Hot this week

MICHAEL JACKSON: Μία ταινία – ένας μύθος και η τεράστια σκιά πίσω από το μύθο

Γράφει ο Νίκος Κατσαρός Σήμερα, 17 χρόνια μετά τον θάνατο...

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: Στην Κύπρο για παράνομα τσιγάρα – Πάνω από 16% η κατανάλωση το 2025, σύμφωνα με έκθεση KPMG

Ανησυχητική εικόνα για την Κύπρο και συνολικά για την...

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΣΥΡΟΣ: Στάχτη και αυταπάρνηση στην Άμπελα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά-Πώς σώθηκε ηλικιωμένη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

Topics

MICHAEL JACKSON: Μία ταινία – ένας μύθος και η τεράστια σκιά πίσω από το μύθο

Γράφει ο Νίκος Κατσαρός Σήμερα, 17 χρόνια μετά τον θάνατο...

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες το απόγευμα της...

Related Articles

Popular Categories