ΚΥΠΡΟΣ: Aυξημένα επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα-Μεμονωμένες καταιγίδες και βροχές

Αυξημένα επίπεδα στην ατμόσφαιρα θα υπάρξουν κατά διαστήματα μέχρι την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ από τα μεσάνυχτα και μετά αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά και δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Hot this week

ΑμεΑ: Έντονες αντιδράσεις για τη νέα νομοθεσία – «Χωρίς διαβούλευση και με σοβαρές ελλείψεις»

Την έντονη ανησυχία της για πρόνοιες της νέας νομοθεσίας...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Η Αστυνομία διαψεύδει ότι είχε συνάντηση με την ηγεσία

Η Αστυνομία προχώρησε σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο...

ARTEMIS II: Η στιγμή που πάγωσε το πλήρωμα – Ολόκληρη η Γη σε μία ματιά-(Φώτο)

Η NASA δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την αποστολή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πασχαλινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια -Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει Πασχαλινές εκπλήξεις που θα προσφέρουν...

Topics

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Η Αστυνομία διαψεύδει ότι είχε συνάντηση με την ηγεσία

Η Αστυνομία προχώρησε σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο...

ARTEMIS II: Η στιγμή που πάγωσε το πλήρωμα – Ολόκληρη η Γη σε μία ματιά-(Φώτο)

Η NASA δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την αποστολή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πασχαλινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια -Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει Πασχαλινές εκπλήξεις που θα προσφέρουν...

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αποζημίωση σε συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δημοσίευσε την απόφαση Α2847/2026, με...

Related Articles

Popular Categories