25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις και βροχές - Πτώση της Θερμοκρασίας

ΚΥΠΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις και βροχές – Πτώση της Θερμοκρασίας

-

Σημαντική αλλαγή παρουσιάζει ο καιρός στην Κύπρο, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για τοπικές νεφώσεις και βροχές σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες, οι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, αλλά δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και περιοχές του ανατολικού μισού του νησιού Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Τοπικά στα νότια παράλια ωστόσο, θα πνέουν πρόσκαιρα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη, όμως σύντομα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού.

Το Σάββατο και την Κυριακή, αναμένεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στις περιοχές αυτές.Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...