ΚΥΠΡΟΣ: Στο «κόκκινο» η θερμοκρασία-Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Καμίνι θα είναι και σήμερα η Κύπρος, κάτι που όπως φαίνεται πρέπει να συνηθίσουμε πλέον γιατί η θερμοκρασία δεν λέει να πέσει στα κανονικά επίπεδα.

Σε ισχύ θα τεθεί από τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (26/07) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κίτρινη προειδοποίηση, όπως εξέδωσε χθες το Τμήμα Μετεωρολογίας. Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς κελσίου σε περιοχές του εσωτερικού και γύρω στους 33 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 36 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 38 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, αλλά θα παραμείνει αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Hot this week

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Σκέφτεται το «Βινύλιο» εκτός τηλεόρασης -(Βίντεο)

Το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών του «Βινυλίου»...

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Ελεύθεροι γαμπρός και πρωτοκουμπάρος, άφαντο το αυτοκίνητο

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (5/11) ο 36χρονος...

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Μοτοσικλέτα στο Αυγόρου εξετάζει η Αστυνομία μετά τους επτά πυροβολισμούς

Στο Αυγόρου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ: «Στρατηγική για να αυξηθεί το χάος», λέει ο Ιταλός υπουργός Άμυνας

Ως «στρατηγική για να αυξηθεί το χάος» χαρακτήρισε ο...

ΔΡ.ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Πώς χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη πριν από ένα χειρουργείο μαστού και γιατί επιμένει στην πρόληψη- (Βίντεο)

Η χειρουργός Ελένη Δημητρίου του Γερμανικού Ιατρικού Ινστιτούτου, χρησιμοποιεί...

Topics

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Σκέφτεται το «Βινύλιο» εκτός τηλεόρασης -(Βίντεο)

Το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών του «Βινυλίου»...

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Μοτοσικλέτα στο Αυγόρου εξετάζει η Αστυνομία μετά τους επτά πυροβολισμούς

Στο Αυγόρου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην...

Related Articles

Popular Categories