23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: To νέο βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα- Ποιο είναι «Το Αίνιγμα...

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: To νέο βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα- Ποιο είναι «Το Αίνιγμα της Diane Fisher»-(Βίντεο)

-

Με ένα νέο βιβλίο κάνει την επανεμφάνισή του ο Κύπριος συγγραφέας και στιχουργός Κύπρος Σιακόλας, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο «Whitehall After Dark» και έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Θεέ μου Τα ‘χω Παίξει» που ερμηνεύει η Μαρίνα Κύπρου, καθώς και τους στίχους του «Τακτακαλάς» με ερμηνευτή τον Στέλιο Χιωτή.

Το νέο βιβλίο του, με τίτλο «Το Αίνιγμα της Diane Fisher», είναι ένα ψυχολογικό και κατασκοπευτικό/αστυνομικό θρίλερ, το οποίο μόνο ο συγκεκριμένος συγγραφέας θα μπορούσε να εμπνεύσει λόγω του βαθυστόχαστου και ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του που συνεχώς αναζητά και βλέπει τα πράγματα με τη δική του σκοπιά.

Σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου, ο πρώτος σύζυγος της Diane πεθαίνει σε ένα παράξενο αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο δεύτερος σύζυγός της εξαφανίζεται χωρίς ίχνος την ημέρα της επετείου του γάμου τους. Υπάρχει κάποια σκοτεινή συνωμοσία σε εξέλιξη; Η Diane πρέπει τώρα να βρει τη δύναμη και το συναισθηματικό θάρρος να αντιμετωπίσει τους δικούς της ψυχολογικούς δαίμονες για να ξετυλίξει ένα κουβάρι συνωμοσίας, προδοσίας και δολοφονίας στην αναζήτησή της για την αλήθεια.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από στο Amazon.


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...