22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Αίθριος με μικρές διακυμάνσεις στη θερμοκρασία - Σημαντική πτώση τη νύχτα

ΚΥΠΡΟΣ: Αίθριος με μικρές διακυμάνσεις στη θερμοκρασία – Σημαντική πτώση τη νύχτα

-

Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος με ήπιους ανέμους, που θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, και στη συνέχεια θα γίνουν κυρίως νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι, με ένταση 3-4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη έως λίγο ταραγμένη, ενώ η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, 29 στα υπόλοιπα παράλια και 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τις βραδινές ώρες, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση, πέφτοντας στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, 18 στα βόρεια παράλια, 19 στα υπόλοιπα παράλια και 14 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς έως 3 Μποφόρ, με τη θάλασσα ήρεμη έως λίγο ταραγμένη.Ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στο ανατολικό μισό υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης ομίχλης και χαμηλής νέφωσης.

Για τις επόμενες μέρες, τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος, με μικρές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά, κυρίως τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας ελαφρώς πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...