ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ ΧΡΙΣΤΟΥ: Προσπάθησαν να κλέψουν πάπια από την Λίμνη Μαγκλή-Η απαράδεκτη ενέργεια δύο πολιτών

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε η Κρυστάλλω Χρίστου κατά το πρωϊνό της περίπατο όταν αντιλήφθηκε δύο άτομα να προσπαθούν να κλέψουν πάπιες από την Λίμνη Μαγκλή.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της, Κρυστάλλω Χρίστου δύο άτομα νεαρής ηλικίας στις 6.00 το πρωϊ επιχείρησαν να κλέψουν πάπιες από τη Λίμνη Μαγκλή, και όταν αντιλήφθηκαν ότι κάποιος τους παρακολουθούσε τράπηκαν σε φυγή.

«Μόλις με αντιλήφθηκαν ότι τους παρακολουθούσα ο άντρας πήρε τη τσάντα και απομακρύνθηκε! Όταν πια πλησίασα και κατέβηκα προς το σημείο στέκονταν δίπλα δίπλα και η τσάντα βρισκόταν κάτω από ένα δέντρο! Δύο άτομα ασιατικής καταγωγής, κοπέλα και άντρας “κυνηγούσαν” πάπιες! Έμεινα λίγα λεπτά μέχρι που η πάπια φτερούγισε μέσα στη τσάντα! Τότε άρχισα να βγάζω φωτογραφίες και προσπαθούσα να τραβήξω και βίντεο ενώ παράλληλα προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας Λευκωσίας αλλά και με την Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας Ζώων!

 Η κοπέλα με πλησίασε και μου απολογήθηκε και φώναξε στο συνοδό της να αφήσει την πάπια στη λίμνη! Έτσι και έκαναν αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν ήδη πληγωμένη η πάπια ή αν υπήρχε και άλλο πτηνό στη τσάντα! Αποχώρησαν με ένα άσπρο σαν αυτά του δήμου και επίσης φορούσαν και μάσκες στο πρόσωπο (γι’ αυτό και μου κίνησαν την περιέργεια). Όσοι κάτοικοι βρίσκεστε κοντά σε αυτή την περιοχή σας παρακαλώ όπως δώσετε σημασία! Δεν μένω εκεί απλά πηγαίνω συχνά για περπάτημα και τρέξιμο!»

Να σημειωθεί, ότι η Κρυστάλλω Χρίστου δέχτηκε σχόλια περί ρατσισμού ενώ όπως δηλώνει σκοπός της δεν ήταν να υποδείξει την καταγωγή των νεαρών αλλά να επισημανθεί το πρόβλημα που υφίστατο.Ο λόγος που έδωσε σημασία στην καταγωγή ήταν ότι είχε αντιληφθεί το γεγονός από μακριά και υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Φτάνοντας πιο κοντά για να σιγουρευτεί, έμεινε στο μέρος για να δει ότι οι νεαροί είχαν σκοπό να κλέψουν την πάπια αλλά μόλις την αντιλήφθηκαν άλλαξαν γνώμη. Πάντως, τα σχόλια της ανάρτησης της ήταν ποικίλα αφού κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι πριν ένα χρόνο περίπου οι πάπιες στην Λίμνη ήταν περισσότερες παρά σήμερα και ότι το θέμα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι φορείς.

Hot this week

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Συσσώρευση νερού σε Λεμεσό και Πάφο – Η Αστυνομία συστήνει προσοχή

Ροή και συσσώρευση νερού παρατηρούνται σε σημεία του αυτοκινητόδρομου...

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό μετά την μπόρα-(Φώτο)

Μια εντυπωσιακή πανδαισία χρωμάτων ξεδιπλώθηκε στον ουρανό της Κύπρου...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: Ειδικό Σχολείο πήρε το πρώτο βραβείο-Πότε θα βραβευθούν οι μικροί πρωταγωνιστές

Με μια σκηνή γεμάτη ταλέντο, χρώματα και συναισθήματα ολοκληρώθηκαν...

ΛΑΤΣΙΑ: Όχημα καταλήγει σε πεζοδρόμιο, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο

Τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία» – Καταγγέλλει επικοινωνιακά παίγνια

Τη δική του απάντηση στη νέα ανακοίνωση του Υπουργείου...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Συσσώρευση νερού σε Λεμεσό και Πάφο – Η Αστυνομία συστήνει προσοχή

Ροή και συσσώρευση νερού παρατηρούνται σε σημεία του αυτοκινητόδρομου...

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό μετά την μπόρα-(Φώτο)

Μια εντυπωσιακή πανδαισία χρωμάτων ξεδιπλώθηκε στον ουρανό της Κύπρου...

ΛΑΤΣΙΑ: Όχημα καταλήγει σε πεζοδρόμιο, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο

Τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή...

ΜΕΡΑ ΤΟΥ Π: Μαθητές του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου ήταν οι μεγάλοι νικητές

Με ενθουσιασμό και δυνατή συμμετοχή ολοκληρώθηκε φέτος στο Λύκειο...

ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: Σύλληψη 61χρονου για επίθεση σε εργαζόμενο φωτοεπισήμανσης

Η σύλληψη 61χρονου για επίθεση σε εργαζόμενο οχήματος φωτοεπισήμανσης...

Related Articles

Popular Categories