fbpx
19.9 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΗΛΙΑ: Ο Κύπριος καλλιτέχνης με τις εκκεντρικές εμφανίσεις-«Θέλω ο κόσμος της...

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΗΛΙΑ: Ο Κύπριος καλλιτέχνης με τις εκκεντρικές εμφανίσεις-«Θέλω ο κόσμος της Κύπρου να με γνωρίσει» (Βίντεο)

-

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής Κρίστοφερ Ηλία ήθελε από μικρό παιδί να ακολουθήσει το χώρο της μουσικής σκηνής. Ο 23χρονος γιος της κύπριας σχεδιάστριας, Στάλω Ηλία ή αλλιώς Blased Beast έχει αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις πρωτότυπες για την Κύπρο εμφανίσεις του.

Παρόλο που ο ίδιος σπούδασε μουσικό θέατρο, εντούτοις στο τέλος επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο που ονειρεύονταν από παιδί. Ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και πάθος πάνω στην σκηνή, ο ίδιος μιλά στην κάμερα της εκπομπής του Omega «Έλα να Δεις» και στον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου.

«Πάντοτε ήθελα να ανεβώ πάνω στην σκηνή αλλά κάτι με κρατούσε πίσω, γι’ αυτό σπούδασα πρώτα θέατρο στην Νέα Υόρκη… .Έχω σπουδάσει στο Stella Adler Studio of Acting στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα΄έχω κάνει πολλές δουλειές και αργότερα το γύρισα στο τραγούδι. Έζησα ένα χρόνο στην Ελλάδα και τώρα κάνω περιοδείες σε όλη την Κύπρο που οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα…Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για αγγλικό τραγούδι στην Κύπρο…Όμως, εμφανίσεις θα κάνω και στην Κύπρο και στην Ελλάδα για να με γνωρίσει ο κόσμος…Ταυτίζομαι με αυτό που κάνω…».

Ο ίδιος γράφει τη μουσική και τους στίχους και μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του δύο δικά του τραγούδια.Μεγάλη εμπειρία ζωής, αποκόμισε από την παραμονή του στην Νέα Υόρκη και μετέπειτα ενώ διευκρινίζει ότι η περίοδος της καραντίνας ήταν αρκετά εποικοδομητική το ίδιο.

Αυτό που αγαπά πάρα πολύ είναι η Eurovision, και αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να πάει…Μιλώντας για την μητέρα του Στάλω Ηλία αποκαλύπτει ότι η ίδια δεν επιλέγει το ντύσιμο του αλλά ο ίδιος. Χρωστά πολλά στους γονείς του οι οποίοι τον στήριξαν σε όλα όσα ονειρεύτηκε. Παράλληλα, ο ίδιος θέλει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά και την μόδα και κάποια στιγμή να λανσάρει τα δικά του ρούχα και αξεσουάρ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: