11.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

-

Λίγες ημέρες έμειναν για το επικείμενο γάμο της Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία όπως είναι γνωστό θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μπούσια.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες του γάμου τους ενώ ένας από τους ανθρώπους που είναι πάντοτε στο πλαϊ της είναι και ο πατέρας της, Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ο πολυτιμότερος άνθρωπος της ζωής της, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να δει νυφούλα την κόρη του, γνωστή ηθοποιό δίπλα στον αγαπημένο της Μιχάλη.

Άλλωστε, σε πρόσφατη ανάρτηση της, η γνωστή ηθοποιός είχε εκφράσει την αμέριστη αγάπη που του τρέφει

«Ο παπακις μου!!! Για μένα δεν είναι μόνο μια γιορτή, είναι η κάθε μέρα, ο φύλακας Άγγελος μου, ο λευκός γαλάζιος ποντικός μου, που τελικά τόσο μου το ευχήθηκε πριν χρόνια που ήρθα τελικά να ανοίξω τα φτερά μου στην γαλανόλευκη αυτή χώρα! Τον αγαπώ τόσο πολύ, που απλά συνέχεια του θυμώνω, τελικά όταν αγαπάς υπερβολικά τα συναισθήματα μπερδεύονται! Είμαι πολύ περιφανή για σένα και σε ευχαριστώ για όλα που χάρισες απλόχερα σε αυτή την ζωή ..! Χρόνια πολλά για να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!»

Να θυμίσουμε, ότι η Κρίστη γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια με τον Μιχάλη και η πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία τους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: