fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: To τάμα του στον Άγιο Νεκτάριο και η σχέση του...

ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: To τάμα του στον Άγιο Νεκτάριο και η σχέση του με τον Θεό-«Παρακάλεσα γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου»

-

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προέβη ο Κύπριος ηθοποιός, Κούλλης Νικολάου όσον αφορά τη σχέση που έχει με το Θεό αλλά και με τον Άγιο Νεκτάριο ο οποίος όπως ανέφερε έζησε το θαύμα του όταν ο γιος του ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο Κύπριος ηθοποιός, ανάμεσα σ’ άλλα στην συνέντευξη που παραχώρησε στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time απάντησε σε σχετική ερώτηση ποια είναι η σχέση του με το Θεό και εκείνος εξομολογήθηκε το θαύμα ζωής που έζησε με το γιό του.

«Ναι, πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον Θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, σύνδρομο πυρετικών σπασμών.

Τη μία φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: