Η αυλή του Λυκείου Κύκκου Β’ φορά τα γιορτινά της και ανοίγει τις πόρτες της για εκατοντάδες απόφοιτους, που επιστρέφουν για ένα αξέχαστο πάρτι επανένωσης. Οι διαχωρισμοί των ετών αποφοίτησης σβήνουν, καθώς κυριαρχεί η κοινή ρίζα, οι μοιρασμένες εμπειρίες, τα χαμόγελα που ξαναζωντανεύουν και οι ιστορίες που ζητούν να ειπωθούν ξανά – αυτή τη φορά, με φόντο την ωριμότητα, αλλά με την ίδια νεανική καρδιά.
Την Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 20:00, η αυλή του Λυκείου Κύκκου Β’ Λευκωσίας θα γεμίσει φωνές, γέλια και μνήμες, καθώς οι απόφοιτοι των Λυκείων Κύκκου Α’ και Β’ επιστρέφουν για ένα πάρτι επανένωσης που υπόσχεται να ζωντανέψει τα μαθητικά τους χρόνια.
Η προπώληση των εισιτηρίων ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη 22 Μαΐου, στις 7:00 το απόγευμα. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, καλούνται να εξασφαλίσουν εγκαίρως τη θέση τους για μια εμπειρία που ενώνει γενιές, ξυπνά αναμνήσεις και μετατρέπει τη νοσταλγία σε γιορτή.
Με σύνθημα «Ήμουν κι εγώ εδώ», το reunion ξεπερνά τις ημερομηνίες αποφοίτησης και γίνεται μια πράξη επιστροφής – όχι μόνο στους διαδρόμους και στις αυλές, αλλά στους ανθρώπους και στις ιστορίες που άφησαν το αποτύπωμά τους σε κάθε καρδιά.

Η έγκαιρη αγορά εισιτηρίων είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή διοργάνωση της εκδήλωσης. Οι διοργανωτές καλούν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν να προχωρήσουν άμεσα στην προκράτηση, διευκολύνοντας έτσι τον σωστό σχεδιασμό μιας βραδιάς γεμάτης συγκίνηση, μουσική και επανασυνδέσεις.
Τα εισιτήρια διατίθενται σε όλα τα σημεία ACS καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας: http://ticketmaster.cy – Εκδήλωση Κύκκου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: