ΚΛΕΟΠΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑ: Από συγγραφέας σε ρόλο… Barista -(Βίντεο)

Η ιστορία του Κλεόπα Κουλουμά είναι ένα παράδειγμα θάρρους, ανθεκτικότητας και δημιουργικότητας. Ο νεαρός συγγραφέας, γνωστός για το συγκλονιστικό του βιβλίο “Επιζών”, μας δείχνει πως ακόμα και οι πιο δύσκολες εμπειρίες μπορούν να μετατραπούν σε πηγή έμπνευσης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του στο κολέγιο Global, ο νεαρός συγγραφέας αποφάσισε να υιοθετήσει έναν πρωτότυπο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό του: ανέλαβε τον ρόλο του barista, φτιάχνοντας καφέ για τους παρευρισκόμενους.

Η κίνησή του αυτή τράβηξε την προσοχή, καθώς συνδύασε τη λογοτεχνία με την ανθρώπινη επαφή, κάνοντας τις στιγμές ακόμα πιο ξεχωριστές. Όπως ανέφερε ο ίδιος, το να προσφέρει καφέ ήταν ένας τρόπος να δημιουργήσει έναν πιο οικείο διάλογο με το κοινό του, ενισχύοντας την ουσία των συζητήσεων γύρω από το βιβλίο του.

Παρά τον πόνο και τη δυσκολία της προσωπικής του ιστορίας, ο συγγραφέας έχει καταφέρει να την μετουσιώσει σε ένα έργο που εμπνέει και αγγίζει τις καρδιές των αναγνωστών του.

Το βιβλίο του με τον τίτλο, “Επιζών”, αποτελεί μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση. Στις σελίδες του, ο Κλεόπας μοιράζεται τα τραυματικά βιώματά του, ως ο μοναδικός επιζών από τη φρικτή δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του από τον πατέρα του. Παρά τον πόνο και τη δυσκολία της προσωπικής του ιστορίας, ο συγγραφέας έχει καταφέρει να την μετουσιώσει σε ένα έργο που εμπνέει και αγγίζει τις καρδιές των αναγνωστών του.

Η ιδέα του να γίνει barista έστω και για λίγο δείχνει την επιθυμία του να παραμείνει προσγειωμένος και προσιτός, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει πως η λογοτεχνία δεν είναι αποκομμένη από την καθημερινότητα. Ο Κλεόπας Κουλουμάς είναι ένα παράδειγμα δημιουργού που όχι μόνο αφηγείται τη ζωή του, αλλά ζει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο που εμπνέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑ: «Παιδί» του κυπριακού θεάτρου που έφυγε πρόωρα – Η πορεία της και η κηδεία της

Η Κωνσταντίνα Κλεόπα ήταν κυριολεκτικά ένα «παιδί του θεάτρου»....

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: Όχημα αναποδογυρίστηκε στον κυκλικό κόμβο – Στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρο -(Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 36χρονου– Καταγγελία για απόπειρα φόνου και βία κατά 29χρονης

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η...

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Αν σκοπεύετε να φύγετε από την πόλη… ξανασκεφτείτε το – Αυξημένα μέτρα και οι ώρες της μεγάλης εξόδου

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, καθώς...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπιδότοπος έξω από το Κοιμητήριο Πολεμιδιών – «Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς…»-(Βίντεο)

Απαράδεκτη είναι η εικόνα που καταγράφεται έξω από το...

Topics

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: Όχημα αναποδογυρίστηκε στον κυκλικό κόμβο – Στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρο -(Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 36χρονου– Καταγγελία για απόπειρα φόνου και βία κατά 29χρονης

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του σε οικοδομή– Στο χειρουργείο 24χρονος

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε ανεγειρόμενη...

Related Articles

Popular Categories