Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2026
3.5 C
Cyprus

ΚΛΕΟΠΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑΣ: Θέλει να κάνει περήφανους τους δύο Αγγέλους του-Η συνάντησή του με την Μαριλένα Ευαγγέλου και ο αγώνας του για τα ορφανά παιδιά- (Φώτο)

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Κλεόπας Κουλουμάς η σκέψη του όμως είναι συνεχώς στα δύο πρόσωπα που έφυγαν νωρίς από τη ζωή. Ορφανός από μικρή ηλικία ο 23χρονος πλέον Κλεόπας έδωσε την υπόσχεση του ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τα ορφανά παιδιά.

Με μια συγκινητική ανάρτησή ο Κλεόπας Κουλουμάς, ο οποίος έχασε σε μικρή ηλικία την μητέρα και την αδελφή του όταν το χέρι του πατέρα του όπλισε εναντίον τους και μετά έστρεψε το όπλο εναντίον του Κλεόπα θέλησε να αφιερώσει τα γενέθλια του στους δύο Αγγέλους τους.

«Επισήμως 23. Τα τελευταία εννιά χρόνια ορφανός. Από τότε πάντα κάτι λείπει και αυτό είναι οι δύο άγγελοι μου. Ένα κομμάτι μου που θα με συντροφεύει πάντα, αλλά με μια μεγάλη πληγή στην καρδιά. Πολλά πράγματα θα ήθελα να ήταν αλλιώς. Δυστυχώς δεν είμαι θεός οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλαγές παρά μόνο να τις αποδέχομαι και να προχωρώ.

Εξωτερικά μπορεί να φαίνομαι νέος αλλά αρκετές στιγμές μέσα μου νιώθω δεκαετίες πιο μεγάλος… Εύχομαι μια μέρα να καταφέρω να υλοποιήσω τους στόχους μου και όσα ονειρεύομαι. Και να κάνω περήφανους τους δύο αγγέλους μου.. Και όχι δε μου χρωστάει η ζωή αντιθέτως εγώ χρωστάω πολλά στον εαυτό μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για την τεράστια αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά. Μη λυγίζετε, πάντα υπάρχουν και χειρότερα, προχωρούμε μπροστά όσο δύσκολος κι αν είναι ο αγώνας, κάπου αχνοφαίνεται το φως… θα το φθάσουμε»

Ο 23χρονος Κλεόπας Κουλουμά σήμερα συναντήθηκε με την Υφυπουργό Πρόνοιας κ. Μαριλένα Ευαγγέλου με θέμα συζήτησης τα ορφανά παιδιά εκφράζοντας της την υπόσχεση ότι θα αγωνίζεται μέχρι τα ορφανά της Κύπρου αποκτήσουν φωνή και δικαιώματα ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή.

«Η υπόσχεση είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τα ορφανά της Κύπρου να αποκτήσουν φωνή και δικαιώματα για μια αξιοπρεπή ζωή. Εύχομαι κάποτε να μην αναγκαζόμαστε να ζητούμε τα αυτονόητα και το κράτος να καταφέρει να εφαρμόσει παραδείγματα άλλων χωρών που στέκονται ουσιαστικά δίπλα σε κάθε ορφανό.

Ευχαριστώ πολύ την Υφυπουργό Πρόνοιας κ Μαριλένα Ευαγγέλου που άκουσε τις σκέψεις μου και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ. Για μένα, για σένα, για όλα τα ορφανά».

Hot this week

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το θαύμα στο μνημόσυνο του †Θανάση Νικολάου

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ στο...

ΕΑΚ 2025: Οι κορυφαίοι της χρονιάς στη Γιορτή των Αρίστων – Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές

Για άλλη μια χρονιά, η ΕΑΚ ανέδειξε τους κορυφαίους...

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Έκλεισαν τα κινητά σε 5 εκατ. εφήβους – Στην Κύπρο «σίγησαν» στις σχολικές αίθουσες

Στην Αυστραλία, περίπου 5 εκατομμύρια λογαριασμοί εφήβων έχουν ήδη...

ΓΕΣΥ: Σοβαρές δυσλειτουργίες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εν μέσω αυξημένων ασθενειών

Σημαντικά προβλήματα εξακολουθεί να παρουσιάζει το λογισμικό του Γενικού...

ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: Αδιευκρίνιστος ο θάνατος για τον 56χρονο που βρέθηκε στη Λεμεσό

Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία θανάτου του άνδρα που βρέθηκε...

Topics

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το θαύμα στο μνημόσυνο του †Θανάση Νικολάου

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ στο...

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Έκλεισαν τα κινητά σε 5 εκατ. εφήβους – Στην Κύπρο «σίγησαν» στις σχολικές αίθουσες

Στην Αυστραλία, περίπου 5 εκατομμύρια λογαριασμοί εφήβων έχουν ήδη...

ΓΕΣΥ: Σοβαρές δυσλειτουργίες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εν μέσω αυξημένων ασθενειών

Σημαντικά προβλήματα εξακολουθεί να παρουσιάζει το λογισμικό του Γενικού...

ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: Αδιευκρίνιστος ο θάνατος για τον 56χρονο που βρέθηκε στη Λεμεσό

Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία θανάτου του άνδρα που βρέθηκε...

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όταν οι φανέλες μιλούσαν Κυπριακά-30 Χρόνια μνήμες και γκολ

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαίμαχων Λευκωσίας γιορτάζει φέτος 30 χρόνια...

ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ: Το Ανώτατο αίρει την ασυλία-«Σοβαρά τα αδικήματα – Όλοι ίσοι ενώπιον του νόμου», λέει το Ανώτατο

Ολοκληρώθηκε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου η διαδικασία αναφορικά με...

Related Articles

Popular Categories