ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Iδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες απόψε στα ορεινά/ημιορεινά

Ιδιαίτερα χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες αναμένονται για απόψε κατά την διάρκεια της προειδοποίησης στα ορεινά/ημιορεινά, σύμφωνα με το Kitasweather.

Η θερμοκρασία να αναμένεται να πέσει γύρω στους -8 με -9 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1750 μέτρα), γύρω στους -10 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα και τοπικά έως τους -2 με -4 βαθμούς Κελσίου στα ημιορεινά κυρίως μετά τα μεσάνυχτα. Όσο, αφορά το οδικό δίκτυο στα ορεινά/ημιορεινά θα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό και επικίνδυνο λόγω ισχυρού παγετού στο οδόστρωμα.

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, συστήνουμε όπως αποφεύγετε τις άσκοπες εξωτερικές δραστηριότητες και την έκθεση σας σε αυτές τις θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την κατάλληλη ενδυμασία. Συστήνουμε επίσης όπως πάρετε τα απαραίτητα μέτρα, προστατεύοντας τα κατοικίδια σας από τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, κρατώντας τα κάπου ζεστά και προστατευμένα από το κρύο.

Hot this week

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «Φτηνά τη γλιτώσαμε» φέτος με τις λαμπρατζιές – Δύο ανήλικοι τραυματίες από κροτίδες στη Λάρνακα

Με δύο περιστατικά τραυματισμών ανηλίκων από κροτίδες σημαδεύτηκε η...

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πρωτόγνωρη τραγωδία από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας-Εντοπίστηκε δεύτερος νεκρός

Πρωτόγνωρο για την Κύπρο είναι το γεγονός της κατάρρευσης...

Topics

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατάρρευση τμήματος πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια – Επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη-(Φώτο)

Συναγερμός σήμανε στη Λεμεσό, στην περιοχή της Γερμασόγειας, όταν...

ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας – Περιορισμένη ορατότητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη καταιγίδα πλήττει αυτή την...

Related Articles

Popular Categories