fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ: Εξέφρασαν με το δικό τους τρόπο την αγάπη-Γιόρτασαν...

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ: Εξέφρασαν με το δικό τους τρόπο την αγάπη-Γιόρτασαν την σημερινή μέρα με όλα τα συναισθήματα που τους διακατέχουν

-

Η σημερινή ημέρα της αγάπης εκφράστηκε σήμερα με ένα διαφορετικό τρόπο. Μπορεί η 14 Φεβρουαρίου να γιορτάζεται περισσότερο από τους ερωτευμένους εντούτοις όμως το Κέντρο ΑΜΕΑ Αγιος Λάζαρος θέλησε να δείξει στα άτομα του, ότι η αγάπη εκφράζεται με την ευρύτερη της έννοια.

Σε ανάρτησή της, η Αντιπρόεδρος του κέντρου ΑμεΑ Αγίου Λαζάρου, Χριστίνα Δημητρίου δημοσίευσε στην σελίδα της φωτογραφικό υλικό με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα 14 Φεβρουαρίου και στο κέντρο μας γιορτάζουμε την αγάπη με την ευρύτερη της έννοια! Αγαπάμε το καθετί, τη ζωή, τη φύση, τα ζώα, τα λουλούδια, το περιβάλλον, τους φίλους, την οικογένεια, τους δασκάλους και γενικά τον συνάνθρωπο μας. Έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που και αυτοί μας αγαπούν, μας νοιάζονται και μας ακολουθούν, είναι δίπλα μας ακούραστα και με χαμόγελο. Αγαπάμε και εσάς που στέκεστε πάντα στο πλευρό μας, στο Κέντρο ΑΜΕΑ Αγιος Λάζαρος και σας ευχαριστούμε».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: