fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Το μήνυμα της μετά τον σάλο για τη συμπεριφορά του...

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Το μήνυμα της μετά τον σάλο για τη συμπεριφορά του Λούις-Οι γκριμάτσες και τα ουρλιαχτά (Φώτο)

-

Διάφορα σχόλια δέχτηκε η Κέιτ Μίντλετον σχετικά με τη συμπεριφορά του γιου της στο  πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Η ίδια θέλοντας να κατευνάσει τα σχόλια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ο τετράχρονος Πρίγκιπας Λουδοβίκος συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας αποκομίζοντας διάφορα ποικίλα σχόλια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο. Οι γκριμάτσες του “τράβηξαν” την προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και των παρευρισκόμενων. Ποτέ “τραβώντας” τη μητέρα του και πότε “ουρλιάζοντας” κατάφερε να κερδίσει την προσοχή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα διαδραματίστηκαν τη ώρα που παρακολουθούσαν τους εορτασμούς.

https://twitter.com/THERoyalCrabbit/status/1533792789200248833?s=20&t=8-ARYcUxAJ5Uxd11-VuLJg

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κατέφυγαν στο Twitter τη Δευτέρα για να επαινέσουν τις προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων στο γεγονός – με ένα νεύμα στο σάλο του  Λουδοβίκου.

«Τι φανταστικό Σαββατοκύριακο εορτασμών. Το να βλέπεις ανθρώπους σε όλη τη χώρα να έρχονται μαζί με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ήταν κάτι το εξαιρετικά ξεχωριστό.Ευχαριστούμε όλους όσοι προσήλθαν για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στη Βασίλισσα και τα εμπνευσμένα 70 χρόνια ηγεσίας τους. Από τα πλήθη στο Mall στις κοινότητες που φιλοξενήσαν, τα πάρτι του δρόμου πάνω-κάτω στη χώρα. Ελπίζουμε ότι είχατε ένα Σαββατοκύριακο να θυμάστε. Περάσαμε όλοι υπέροχα, ειδικά ο Λουδοβίκος».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...