fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Νοσηλεύεται μετά από εγχείρηση – Aκυρώνει όλες τις υποχρεώσεις μέχρι...

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Νοσηλεύεται μετά από εγχείρηση – Aκυρώνει όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα

-

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Πριγκίπισσα της Ουαλλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον. Η 42 ετών Κέιτ Μιντλεττον έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνισή τα Χριστούγεννα.

Η Κέιτ Μίντλεττον, υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» στην Κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη ημέρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η επέμβαση ήταν επιτυχής και εκτιμάται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την αποθεραπεία της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Από τη πλευρά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη στο κοινό για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις υποχρεώσεις της πριν το Πάσχα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ευελπιστεί ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν ουσιαστικές νέες πληροφορίες προς ενημέρωση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι θα πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της».

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τα Χριστούγεννα, όταν πήγε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην καθιερωμένη τους διαδρομή προς την εκκλησία. Περπάτησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά – τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, 5 ετών – στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ.

Πηγή: People

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...